Mi történhetetta az éjszaka?
Lóf@zt paralízis,a tudatlanok mentsvára,könnyű rákenni mindenre amit nem ismernek...én halovány alakok,búgás és rezgések nélkül önmagamtól felkeltem ugyanebben az időpontban arra a nyomasztó érzésre,hogy valaki van a szobámban..miután fennhangon elküldtem (szabad akarat törvénye) üres lett a szobám és el tudtam aludni..
bármi lehetett esetedben,dns-tisztítás utáni hangolás (ahhoz nem kéne közben kapálóznod),kíváncsiskodók,akármi...fél/álom állapotban a fátyol eltűnése óta egyre gyakoribban lesznek a hasonló tapasztalások...
volt egy éjjel amikor arra ébredtem,de szószerint kipattant a szemem,hogy közvetlenül a fejem közelében a fülembe kattog-csetteg valami furcsa nyelvezettel...mintegy hüllőszerű valami,el sem tudtam téveszteni,mert még életemben nem hallottam hasonlót..
16 éves voltam.Kétszintes házban laktunk anyu és bátyam. Mi a tesómmal az emeleten. Macska velem a szobában. Tv-ztem de úgy éreztem figyelnek,ez olyan este 9 körül volt,már sötét volt kint. Macska elkezdett morogni meg fújni,én beparáztam kinyitottam az ajtót ő leszaladt az alsó szintre be a fotel alá,mentem én is le anyuhoz. Macskát megnéztem előtte,még mindig fújt és arcon karmolt ahogy odahajoltam. Bementem anyu szobájába,hogy szeretnék itt aludni,mert félek.Pár perc múlva jött a bátyám is,hogy parázik,atv-je ki-be kapcsolgat éseolyan mintha figyelnék. Fél óra múlva megjelent mostoha nővérem,hogy eljött a lakásbol,mert rohadtul fél nem akar egyedül lenni. Tesómmal anyu szobájában,nővérem a másikban aludtunk. Elcsendesedett minden,befordultam a fal felé és hangos zúgás erős fényt lett majd mintha a felül levő vállam tolták volna lefelé,ezután a nyakamon egy iszonyat erős fájdalom. Akartam kiabálni de semmi...Ahogy a zúgás és a fény abbamaradt,abban a pillanatban anyu kiáltott fel,hogy jól vagytok? Mondtam,hogy nem,fáj a nyakam. A bal oldalon fül és kulccsont közti részen 3 pötty háromszög alakban. Kicsi para majd elaludtunk. Másnap reggel mindannyian elaludtunk,8-kor riadtunk fel az 5 órás ébredés helyett. Az ébresztőóra eltűnt,a fali órák 23:00-kor megálltak.
Utána sokáig nem mertem egyedül aludni.
A semmiből 1 évre rá egy ideig a valahonnan bevilágító éles fény megmaradt de tudtam mozogni. Kiugrottam az ágybol,hogy szaladok le a lépcsőn de sem a fenti szoba sem a nappali sem a lépcsőház villany nem működött olyankor soha. Ez kb.4 alkalommal volt.Azután vége lett. Az elmúlt 2 évben már más van,éjjel suttogást hallok néha,női hang,de nem értem mit mond,csak a "hallod?,figyelj"-ig értem. Szobakutya szokta ugyanazt a fekete füstgomoly szerű valamit nézni amit mi is,amikor a szobán végiglebeg. De nem foglalkozunk vele. Az első 2 alkalommal még ugatta és ment utána,morgott,de már ő sem foglalkozik vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!