Mi történhetett? (Többi lent)
Én az emeleten alszom a testvéremmel, de külön szobánk van. A szüleimnek lent van a szobájuk. Egy éjszaka már késő este volt. A szüleim már aludtak. A tesóm is. Egyedűl voltam a szobámban. Valamiért féltem és brzártam kulcsal az ajtót (máskor nem szoktam). Reggelre az ajtóm tárva nyitva volt. Először nem is nagyon érdekel, de a következő este megint bezártam az ajtót és reggelre megint tárva nyitva volt? Már ekkor megijedtem. Én nem szoktam éjszaka kimenni a véccére! És megkérdeztem a szüleimet, ők sem nyitották ki. Akkor mi kett? Alvajáró csak egyszer voltam, de azt sem lehet annak mondani, mert mindenre emlékszem, láttam magam stb. Ugyhogy most nem tom mi lett. Aztán megkértem a tesómat hogy velem alufjon. Azóta nem lett semmi. De akkor mi lett? Kulcsal zártam be és tárva nyitva volt.
A házunk már több 100 éve megvan. Több 100 éve. Még az üknagyanyáim is ebben a házban éltek. Csak épitettünk még hozzá, meg feluitottuk, de akkor is.
Mi történt a két éjjel???
Amúgy 13 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!