Ez hogy történhetett?
Egyik ismerősömet már évek óta nem láttam, de nem régiben újra felvettük a kapcsolatot és elég sokat beszélgetünk. Mindketten pestiek vagyunk. Ma mikor elindultam otthonról, hatalmas vigyorral az arcomon keltem útra, és végig az járt a fejemben, hogy találkozni fogok vele. Szinte láttam magam előtt ahogy xy buszon ott van velem szemben és egymásra csodálkozunk. Aztán próbáltam ezt elhesegetni, hiszen nincs túl nagy esélye egy ekkora városban... Majd átszálltam egyik buszról a másikra, és valamiért ösztönösen elkezdtem őt keresni... Amíg meg nem pillantottam, hogy ott ül tőlem néhány lépésre. Annyira ledöbbentem, hogy veszettül felment a pulzusom, oda sem mertem menni hozzá.
Nem tudtam, hogy éppen merre jár, vagy hogy szokott e azzal a busszal menni, mégis "megéreztem"? Ez hogy lehet?
Megérzésnek szokták hívni. Ilyen volt velem is, csak én nem ismerősömmel találkoztam, de én is láttam képeket, amik ugyanúgy megtörténtek, mint ahogy láttam őket.
Ez is fejleszthető képesség. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!