Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A világhírű Dyatlov-incidens....

A világhírű Dyatlov-incidens. Mi történhetett?

Figyelt kérdés

Azért ebbe a témakörbe tettem az esetet, mert természetfeletti magyarázatokat is adtak rá a hagyományosak mellett.

Mostanában elég punnyadt kérdések vannak, így ezen rágjuk már magunkat legalább, mert érdekes téma.

Szerintem itt nincs mit magyarázni, az eset TÉNYLEG megtörtént, csak a választ nem találjuk, hogy mi történhetett?

Most a szkeptikusok is megmutathatják tudományos okosságukat, kíváncsi vagyok a válaszokra.

Aki nem ismerné az esetet:

[link]

Itt egy lista a felmerült válaszokból:

[link]

Nekem valahogy a katonai kísérlet tűnik a legmeggyőzőbbnek, de ebbe is bele lehet kötni egy csomó pontnál és valahogy mégsem áll össze az egész...

Még most sem derült ki mi történt a fiatalokkal.

Szerintetek? Örülnék ha valaki kifejtené miért azt gondolja amit, nem csak egy szót írna be hogy melyiekt választotta. De új ötletek is jöhetnek.

2013. dec. 29. 19:22
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
11%

Figyelj minek teszel fel még egy kérdést? SENKI sem fogja megválaszolni ,senki sem tudja. Tényleg érdekel minden jöttment véleménye? Annyi teória és válasz van de engem csak idegesít ,hogy úgysem tudom melyik az igaz. Olvasgass inkább más ilyen témájú cikket ha érdekelnek az ilyen dolgok. Engem például nagyon pedig nem vagyok egy sz*réletű senki aki otthon ül és gyártja az elméleteket.

Gondolom a film miatt szereztél róla tudomást ahogy a legtöbben. Ajánlom olvasgass (de csak ha tényleg elszánt vagy) a filmben említett Philadelphia kísérletről és az ehhez kapcsolódó testvérpár beszámolókról (Montauk stb). Nagyon érdekes az is.

2013. dec. 29. 19:31
 2/24 anonim ***** válasza:
22%
Reptoid plazmagömbök voltak. Megtámadták az oroszokat.
2013. dec. 29. 19:34
 3/24 A kérdező kommentje:

#2-es ne reptoidozzunk már. De ha tényleg így gondolod, ok.

#1-es Nyilvánvalóan senki sem tudja pontosan megválaszolni, de ettől még ÉRDEKEL más véleménye. Az oldalt erre kell használni. És igen, érdekel a "jött-mentek" véleménye.

Nem a film miatt, de most arról jutott eszembe kérdést feltenni. Vagy 5 éve ismerem a sztorit.

2013. dec. 29. 19:46
 4/24 anonim ***** válasza:
12%

régebben már kérdezte vki, pár éve, ott ki is volt tárgyalva, csak lehet a kérdés is már törölve lett.

ez egy átverés, kamu dolog volt, de ha lesz időm, kiguglizom neked, de ezt te is megtehetnéd helyettem, ha ennyire érdekel a téma...

2013. dec. 29. 19:58
 5/24 A kérdező kommentje:

#3-as ne viccelj már XD A józan ész ellen mész. 100%-ban megtörtént incidens.

Régen voltak kérdések 1 és 2 évesek itt, de unalmas vagy semmi válaszok nem jöttek rá, gondoltam 1 év távlatában megkérdem én is

2013. dec. 29. 20:07
 6/24 anonim ***** válasza:
0%

olyan jó hogy nekem mindig lefagy a gépem amikor megpróbálom nyitni..

közben minden más simán megy, nem csodálkoznék ha az oldal tele lenne vírussal. az összes ezotérikus rosszindulatú.

2013. dec. 29. 21:25
 7/24 anonim ***** válasza:
0%
amúgy a konteos oldal, nekem is 5 perc volt, míg bejött, biztos meg van hackalve...kicsit:)
2013. dec. 29. 21:28
 8/24 anonim ***** válasza:
0%
Mellesleg pont a szovjetunióban történt, ahol folyamatosan kisérleteztek, és irtották egymást. Egyszerűen kicsinálták őket, a túravezetőjük volt a besúgó hogy hol vannak, de őt is megölték. Az meg hogy hogyan haltak meg, radiokativitás, meg miegymás csak kamu, átverés mint a többi ezotérikus hülyeség. Ezen senki nem fog elgondolkodni.
2013. dec. 29. 21:31
 9/24 anonim ***** válasza:
4%
Azon viszont érdekel, hogy a kérdező mert egy ilyen szar oldat linkelt be, ha kint hagyja a nevét soha többet nem nézem meg a kérdéseit. Remélem törölni fogják, kitudja hány vírust kaptam.
2013. dec. 29. 21:33
 10/24 anonim ***** válasza:
4%

amióta megnyitottam az oldalt, szarakodik a gépem...

ha tönkre vágtad kérdező...bevasalom rajtad:)

2013. dec. 29. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!