Miért történhetett ez velem az éjszaka?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy ez most álom volt e, de nagyon fura volt. 3:33kor telibe felébredtem (pont az órára néztem) visszaaludtam, de nem volt egy mély alvás, elég éberen aludtam. Egyszer csak arra ébredtem fel(itt még csukva volt a szemem de agyilag éber voltam már) hogy remegek, mintha rázna a hideg, pedig jó idő volt a szobában. Majd egy pillanatra magától felvillant az ágy mellett a telefonom, pedig hozzá sem értem, csak felvillant és el is sötétült, és olyan volt, mintha egy női arcot látnék magam előtt (nem volt feltétlen ijesztő arca, csak egy női arc) aztán el is sötétült az egész. Mi lehetett ez, vagy mi miatt?2022. szept. 1. 11:33
1/35 anonim válasza:
Ez egy rossz ómen. Sóval szórd körbe az ágyat, díszítsd fel zsályával a bejárati ajtót, az sem baj, ha égetsz egy kis rozmaringot. Különben legközelebb 6:66-kor kelsz fel, és azt nem akarod megtapasztalni.
2/35 anonim válasza:
Az ördög menyasszonya kivetette a hálóját rád. Fokhagymát és ezüst tárgyat minél előbb szerezz be ! Szentölt vizet kérjél a templomból. Elég egy deci.Ne kelj fel 6 óra 66 perckor. Az 1-s jól mondja.
4/35 A kérdező kommentje:
3-as egyébként magamhoz képest tényleg sokat ettem, de ennek mi köze lenne ehhez? :D
2022. szept. 1. 13:08
5/35 anonim válasza:
Nem halt meg mostanság valakid?
6/35 A kérdező kommentje:
Nem, legutoljára a papám volt aki meghalt, annak is már több mint 10 éve.
2022. szept. 1. 13:30
7/35 anonim válasza:
Nem fog meghalni mostanság valakid? 😄
8/35 A kérdező kommentje:
Hát, nagyon remélem, hogy nem.
Nagy beteg nincs a családban, szóval ha csak nem történik valami akkor nem hinném.
2022. szept. 1. 13:33
9/35 anonim válasza:
Mutatja a gyakorit, hogy #1 lepontozva, #2 meg 100%. :D Amúgy basszus, bezabáltál, rosszat álmodhattál, kivert a víz, ennyi. Ez nem ezotéria.
10/35 A kérdező kommentje:
#9 én senkit nem pontoztam se le, se fel szóval :D
Ennek elég kevés esélye van, egyrészt körülbelül 6órakor ettem utoljára és 11kor aludtam el, még ha sokat is ettem azért nem annyit hogy 5 óra után is úgy érezzem bezabáltam :D Másrészt, mint említettem, felkeltem előtte, 3:33kor telibe, utána visszaaludtam. Nem álomnak tűnt, valóságos volt eléggé, agyilag teljesen éber voltam már. És nem kivert a víz, hanem úgy remegtem mint mikor ver a víz :D lehet én fogalmaztam rosszul.
2022. szept. 1. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!