Nem tudom, hogy ez most álom volt e, de nagyon fura volt. 3:33kor telibe felébredtem (pont az órára néztem) visszaaludtam, de nem volt egy mély alvás, elég éberen aludtam. Egyszer csak arra ébredtem fel(itt még csukva volt a szemem de agyilag éber voltam már) hogy remegek, mintha rázna a hideg, pedig jó idő volt a szobában. Majd egy pillanatra magától felvillant az ágy mellett a telefonom, pedig hozzá sem értem, csak felvillant és el is sötétült, és olyan volt, mintha egy női arcot látnék magam előtt (nem volt feltétlen ijesztő arca, csak egy női arc) aztán el is sötétült az egész. Mi lehetett ez, vagy mi miatt?
Mi az, hogy telibe? A 3:33 csak egy szám, az órád meg nem feltétlen pontos. A telefon max, de az sem atomóra. Azt írod, "nem álomnak tűnt". Hát, egy komoly rémálom sem tűnik annak, amikor benne vagy. Remegni meg sok mindentől lehet, nemcsak a hidegtől, hanem érzelmi állapottól, pszichésen stb. Na, meg én 30 fokban is remegek, ha nagyon kialvatlan vagyok, mert a testem készül az alvásra, kisebb a hőfok. Bár most kezdek elgondolkodni azon, minek válaszolok egyáltalán ezotériás kérdésre, nyilván nem azért írtad ki, hogy megnyugtató és értelmes választ kapj.
2022. szept. 1. 13:50
12/35 A kérdező kommentje:
Telefonon néztem az időt, nincs óra a szobában. Nyilván éltem már át durva álmokat, ez nem annak tűnt, éber voltam, ezért furcsállom. Persze, más miatt is lehetett a remegés, csak furcsa, hogy nem álmodtam előtte semmit, mégis arra keltem, hogy remegek. Azért írtam az ezotériához, mert nagyon furcsa volt az egész, végig teljesen éber voltam. Aztán persze, lehet, hogy tényleg nincs semmi jelentősége, de furcsa volt az biztos :D
2022. szept. 1. 13:57
13/35 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy nem álmodtál. Mindig álmodsz. Én háromhavonta egyszer ha emlékszem az álmaimra, de amikor van párkapcsolatom, akkor gyakrabban. Teljesen pszichés dolog, sokszor álmok útján dolgozunk fel dolgokat vagy vezetjük le a napi feszültséget. Olyan elméletet is hallottam nagyon régen, hogy éjszakánként (vagy REM-fázisonként talán?) 7x álmodik mindenki, csak nem emlékszik rá. Nem tulajdonítanék ekkora jelentőséget neki, kivéve, ha nagyon hiszel a szellemvilágban. Akkor viszont nem én leszek az, aki válaszolni tud/akar erre a kérdésre. Én ezt legkésőbb délre elfelejtettem volna, egy csomószor nyáladzva-szarrá izzadva ébredek, egy csomószor meg nyugodt az éjszakám. Alkohol, kaja, mi történt aznap, éppen pár hete milyen lelki állapotban vagyok stb. függvénye. Ha rendszeresen megtörténik és ez az alvásmegszakadás zavarja a napodat is, akkor el lehet kezdeni gondolkodni rajta. (Van rokonom, aki pl. éjszaka hatalmasakat köhög-hörög, de közben alszik. Én 2-3 óránként felkelek dohányozni, nem alszom mélyen. Olyat is hallottam már, hogy valaki álmában felpattan, mintha pánikrohama lenne, de reggel úgy emlékszik, hogy pihentetően végigaludta az éjszakát.) Ami konstruktív tanácsom van, hogy vedd fel diktafonnal az éjszakádat.
2022. szept. 1. 14:01
14/35 anonim válasza:
2 dolgot is tudok képzelni. A démon a Paranormális jelensegekbol, vagy az Üres ember az azonos c filmből. De végül is mindegy is melyik... mindkettő a lelkedet akarja.
2022. szept. 1. 14:47
15/35 anonim válasza:
Napi "felriadtam az éjjel mi lehet ez" kérdés.
2022. szept. 1. 19:48
16/35 anonim válasza:
Ez a 3-4 órai időpont nálam is nagyon para. Ilyenkor elég furán érzem általában magam. Legbizarabb rémálmaim ilyenkor vannak, félek, nyugtalan vagyok és néha történik ilyenkor para dolog. Még a macskám is nyugtalan 3 körül. Egyedül lakok, évek óta tv , lámpa mellett alszom. Ki vagyok készülve, nem tudok megoldást.
2022. szept. 1. 19:57
17/35 A kérdező kommentje:
Igen ezt en is tapasztaltam mar. Ilyenkor valahogy jobban felek, nyugtalan vagyok…
En nem egyedul lakok hala, de tegnap egyedul voltam. Ma mar lesznek velem, de rendes felek a elaludni, rettegek hogy megint ez lesz es felkelek ebben az idoben…
2022. szept. 1. 20:26
18/35 anonim válasza:
Együttérzek teljesen. Nekem már fóbiám lett a hajnal 3-tól. A fura az, hogy 4 órátol már kutya bajom sincs, elmlik a rossz érzés. Meg az este egyéb időpontjai is elviselhetőek.
Állítólah hajnal 3 az ördög órája. Hát ja, az biztos ..
2022. szept. 1. 20:47
19/35 Darius- válasza:
16- Olvastam én is valahol, hogy éjjel 3 valóban parajelenségek ideje.
Mobil az néha kigyullad magától. De mivel láttál valakit, ez nem biztos véletlen volt. Aki megkérdezte halt-e meg valakid nem írt hülyeséget, bár lepontozták azok, akiket nem érdekel az ezotéria és nem hisznek benne, mégis benéznek ide, gondolkodj el ezen. Vagy azon, hogy ahol laksz nem lehet-e kísértetház. Mi történt ott a múltban, azon a helyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!