Mit jelenthet? Nagyon kikészített
Már korábban írtam ki egy kérdést https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__alomfejtes__1167275..
Azóta folyamatosan vele álmodok, és ez eléggé felzaklat. A legutóbbi álmomban a szobámba ültem, és anyukám bejött és azt mondta, hogy ez az osztálytársam meghalt. Én napokig, vagy nem is tudom, akkor sokkal többnek, hónapoknak tűnt zokogtam utána, sírtam, depressziós voltam, teljesen kikészültem a hírtől. Talán még a temetésére is elmentem, és az van még meg, hogy eltelt egy nap, és ott ült földrajz órán, én pedig odafutottam hozzá, és mondtam neki, hogy azt hittem meghaltál. Többre nem emlékszek, de nagyon, nagyon felzaklatott ez az álom. Benne van talán az is, hogy múlthet csütörtök óta beteg, szóval talán ez hatott a tudat alattimra, nem tudom. Ti mit gondoltok?
Bocsi, ez egy kicsit összeszedetlenre sikerült
Az előző kérdésednél is minthq írtam volna, hogy elkezdtél ezen a dolgon kattogni, ezért álmodsz vele rendszeresen.
Ebből a mostani esetből és a visszatérő álmokból az látszik, hogy neked mégis jelent valamit az osztálytársad. Beszélned kéne vele.
Tulajdonképpen miért vagytok fasírtban vagy miért haragszol rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!