Több,mint 3 hónapja eljöttem a munka helyemről szó nélkül,mert az egyik kolléga teljesen kikészített,sértegetett és hazugságokkal vádolt meg....Bent maradt még 3 napi munka pénzem.Vajon oda adják még ennyi idő után azt a pénzt,ha felhívom a főnököm?
Figyelt kérdés
2021. dec. 22. 17:14
1/4 anonim válasza:
Mi ilyenkor küldünk egy hivatalos levelet a munkaviszony megszüntetéséről igazolatlan távollétek miatt. A megszüntetés után 5 munkanappal legkésőbb a maradék fizetést el kell utalni. Viszont abban az esetben, ha a dolgozó nem adta le pl. a céges kártyát, kulcsokat, munkaruhát, akkor levonjuk a béréből. Nálad hogy történt mindez?
2/4 A kérdező kommentje:
Én feketén dolgoztam ott.Már több,mint 1 évet ott dolgoztam....A főnököm egyébként kedvel engem,jó viszonyban voltunk.Tudja,hogy ezzel a kolléganővel aki kifúrt engem nem lehet kijönni,csak a főnököt egyenlőre ezt nem érdekli,mert a főnök kurogatja azt a kolléganőt...Amúgy,ha be is megyek a pénzemért ennyi idő után mennyi az esélye,hogy a főnök emlékszik rá,hogy hány napi munka pénzem maradt bent?? :D
2021. dec. 22. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!