Az előttem lévő volt kolléga bruttó 140 ezer forinttal kapott többet úgy, hogy ugyan annyi tapasztalata volt, mint nekem most, csak neki nem volt diplomája. Nekem viszont nem akarják megemelni a fizetésemet. Mit tegyek?
Azzal indokolták, hogy nem kapok fizetés emelést, hogy majd ha befejeztem a mesterszakomat akkor kapok. Amikor az előttem lévő ugyan ebben a pozícióban dolgozónak semmilyen diplomája nem volt, és tapasztalata sem volt több.
Sőt akit egy olyan pozícióba vettek fel srác, ami a "ranglétán" az én pozíciómnál rosszabb, még ő is többet kap mint én, ezt pedig azzal indokolták, hogy kell neki a pénz, mert drágák az albérletek.
Kihasználva érzem magam, dühömben beadtam 6 másik helyre a jelentkezésem, mit tegyek?
Valószínű azért nem akarnak neked emelni, mert tisztában vannak vele, hogyha elvégzed a sulit, akkor kénytelenek lesznek.
Na ha most emelnének, akkor valószínű akkor is kell(ene), így már azért elég sok lenne a fizud, ami nekik ugyebár nem feltétlen jó.
Mindenképp keresnék másik munkahelyet!
Az alapítványi iskola újabb csodája...
Ha mégse, akkor meg te vagy a világ balekja
Igazad van hogy rosszul esik,de egy béremeléshez a legrosszabb indok a másik dolgozó bérére hivatkozni.
Azt hiszem én is keresgélnék tovább.
Masik miota dolgozik itt es mennyire jol?
A papir kb lof aszt se er mar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!