Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Dolgoztál már olyan pozícióban...

Dolgoztál már olyan pozícióban, ahová egy jóval tapasztaltabb kolléga helyett vettek fel, ha ló nincs a szamár is jó alapon?

Figyelt kérdés
Ahol az előző tapasztalt kolléga nem volt megfizetve, így felvettek téged olcsó tartaléknak silányabb minőségben. Milyen érzés volt ilyen helyen dolgozni?

2020. nov. 11. 16:43
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Igen. Kiakartak cseszni egy mernok emberrel (en egy senki voltam a cégnél) … odajott a mernokember fonoke, hogy lenne-e kedvem az irodan dolgozni, persze igent mondtam … mernok embert lapátra tettek es engem ultettek a helyere :)
2020. nov. 11. 16:50
 2/7 anonim ***** válasza:
41%

1+

Sok-sok ev múlva, mar reg nem dolgoztam az elobb emlitett cégnél … meg is megkeresett az akkori muszaki igazgato, hogy lenne-e kedvem elvallalni egy tasthez allo feladatot … megint igent mondtam … megint en lettem valaki helyett A valaki :)

2020. nov. 11. 16:54
 3/7 anonim ***** válasza:
10%

1++

En meg soha nem kerestem munkat … mindig megkeresnek, hogy akarok-e valaki helyett dolgozni :D

2020. nov. 11. 16:55
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
Én most is ilyen helyen dolgozok. Egy srác elment tőlünk, és fél évig nem találtak a helyére senkit a piacon, aztán egyszer csak megkérdeztek, hogy engem amúgy érdekelne-e a pozi. Tipikusan "ha nincs ló..." érzésem volt, de tudtam, hogy emellett tök jó lehetőség is lenne számomra, és értékeltem, hogy látták bennem a potenciált. Azóta is ebben a poziban vagyok (2 éve), és szépen lassan beletanultam én is, a fizumat is folyamatosan emelik azóta is. Szóval nem bántam meg.
2020. nov. 11. 16:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Es ellàttad egy mérnök poziciojàt mérnök munkakörben? Vagy ezt csak en nem értem?
2020. nov. 11. 18:32
 6/7 anonim ***** válasza:
A 2000-es években volt ilyen.
2020. nov. 11. 18:53
 7/7 anonim ***** válasza:

Én igen, egy 9 éves tapasztalattal rendelkező hülgy ment el gyesre, és tőle vettem át a feladatait 3 projektben.

Én júliusban mentem oda, és úgy volt, hogy a hölgy marad októberig, és ez alatt betanít engem, de aztán veszélyeztetett terhes lett és augusztusban hazament.

Szóval mélyvíz. Szerencsére a főnökség megértő volt, és minden segítséget megadtak, mert én is nagyon hajtottam az elején, hogy hamar tisztába jöjjek mindennel.

Szóval végül rendeződött a helyzet.

2020. nov. 11. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!