Dolgoztál már olyan pozícióban, ahová egy jóval tapasztaltabb kolléga helyett vettek fel, ha ló nincs a szamár is jó alapon?
1+
Sok-sok ev múlva, mar reg nem dolgoztam az elobb emlitett cégnél … meg is megkeresett az akkori muszaki igazgato, hogy lenne-e kedvem elvallalni egy tasthez allo feladatot … megint igent mondtam … megint en lettem valaki helyett A valaki :)
1++
En meg soha nem kerestem munkat … mindig megkeresnek, hogy akarok-e valaki helyett dolgozni :D
Én igen, egy 9 éves tapasztalattal rendelkező hülgy ment el gyesre, és tőle vettem át a feladatait 3 projektben.
Én júliusban mentem oda, és úgy volt, hogy a hölgy marad októberig, és ez alatt betanít engem, de aztán veszélyeztetett terhes lett és augusztusban hazament.
Szóval mélyvíz. Szerencsére a főnökség megértő volt, és minden segítséget megadtak, mert én is nagyon hajtottam az elején, hogy hamar tisztába jöjjek mindennel.
Szóval végül rendeződött a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!