Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Melyik céget válasszam?

Melyik céget válasszam?

Figyelt kérdés
Több helyre behívtak interjúra, eddig csak bankban dolgoztam, ezt nagyon szeretem, ezért félek annyira kilépni ebből a közegből, mert nem tudom, hogy máshol milyen. Az alábbi cégekhez adtam be az önéletrajzom: Waberer's (kockázatkezelés), Start Garancia Zrt., CIB Bank, MKB Bank, K&H Bank, Raiffeisen Bank termékfejlesztési területek. Tudtok esetleg valamit ezekről a cégekről? (légkör, fizetések, társaság, stb.) A waberer's-nél azt hallottam, hogy nem túl barátságos a fogadtatás, illetve ugye a központ nagyon kint van, ezért kiesik mindentől, nehéz bejárni, illetve a fizetés nem mindig érkezik pontosan, bár nem tudom, hogy ez a háttérterületeknél is így van-e, a Raiffeisenről hallottam, hogy jól fizet (háttér termékfejlesztési terület felsőfokú képzéssel 320 körül nettó), MKB-ról viszont azt, hogy eléggé el van maradva a fejlődésben, sok ügyféldoksi nincs is rögzítve rendszerben, hanem papír alapon vannak a polcokon.. egyéb infó van esetleg valakinek? Melyik állást érdemes elfogadnom? Bár még nem tudom, melyikre vettek fel, csak tájékozódom... remélem tudok majd legalább kettő közül választani. Köszönöm előre is.

2020. febr. 12. 09:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Az MKB-hoz és a Raiffeisen-hez semmiképp sem mennék. Mindkettő fájdalmasan elavult. Csak olyan banknál dolgoznék, amelyik élen jár az innovációban. Ezt most az Apple Pay jól mutatja. Akinél így 2020-ban még nincs, annak oka van. Valószínűleg elavultak az informatikai rendszerei. Elavult rendszert használó bank esetében dolgozóként több és nehezebb dolgod van, mint egy modern banknál.
2020. febr. 13. 15:40
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ. Jelenleg egy olyan banknál dolgozom, ahol van ApplePay és android fizetési rendszer is, de ennek semmi köze a munkámhoz. Jelenleg rettenetes nagy bürökrácia van, nagyon sok tényező van, amiről nem is tudhatunk úgy, hogy az én béremet befolyásolja egy tényező, 30 nap , mire valamit is el tudok intézni cégen belül, az egyetlen pozitívum a kollegák, őket imádom, de csak emiatt nem maradnék itt.

Folyamatosan megy a cseszegetés, a túlóra (munka, munka, munka), szinte elvárják hogy 12-ben legyen ott, szóval szerintem ne az informatikai rendszerekből induljunk ki elsődlegesen. Persze egyébként jogos, mert a kérdésem egyik része erre irányul és köszönöm szépen a választ :)

2020. febr. 21. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!