Kérdezte már meg kolléga, hány fogad van? Normális??
Figyelt kérdés
2021. dec. 11. 07:15
1/6 anonim válasza:
Tőlem még nem. Eleg fura.
A helyedben biztos valami 40 feletti számot válaszolnék rá.
2/6 anonim válasza:
Persze. Megmondtam, hogy kettőt ki kellett húzni, egynek meg letört a fele egy balesetben. Mi ezzel a kérdéssel a probléma?
3/6 anonim válasza:
Ezt a kérdést csak olyan helyzetben tudom elképzelni, ha úgy összevitatkozol valakivel, hogy az illető arra céloz, hogy kiveri a fogaidat, és emiatt kérdezi provokatív/fenyegető stílusban. Ami azért munkahelyen elég durva lenne.
4/6 anonim válasza:
Nem fura. Lehet, hogy most ez foglalkoztatja, ez nyugtatna meg a saját esete miatt, de nincs gyakorija
5/6 anonim válasza:
Még sosem kérdezték munkahelyen, de ha sor kerülne rá, megmondanám, hogy amióta egy tejfogam el kellett távolítani, csak 33 van.
6/6 Senior Séf válasza:
- Édesapám, qurvára fáj a fogam!
- Nekem is, fiam, csak meg ne mondd anyádnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!