A legjobb barátnőmnek öngyilkos gondolatai vannak, engem már teljesen kikészített, fogalmam sincs mit tegyek?
Családi problémái vannak, egy fiú miatt is szomorú, és minden baja van, ezért akarja megtenni...
Tegnap este belekezdett, de leállítottam. Mindig írogatja nekem, hogy mennyire kivan, elege van mindenből, de könyörgöm mindenkinek vannak problémái, emiatt nem kell megölni magad..annyiszor el lett mondva ez neki de nem érti meg. Csak azt hajtogatja hogy nem látja az élet értelmét, sír és nagyon rosszul van. Nem tudom hogy segítsek rajta, félek hogy egyszer tényleg megteszi amiket mond. Nekem is leszívja a maradék energiámat is a nap végére, és tehetetlen vagyok.
Semmit. Nem teszi meg, csak mártírkodni akar. Azt akarja hogy sajnáld, és foglalkozz vele.
Az ilyen sima energia vámpír, tiltsd le a francba.
Pszichologus segíthet.
Ingyenes pszichologus is van,kisérd el a házi orvoshoz,ott pedig el mondja mi a gond és nagy valószínűséggel írnak neki beutalót,aztán kisérd el pszichologushoz,végső esetben ha nem tudod hogy tovább szólj a szüleinek.
Ezt a videót is el küldheted neki,itt egy fiú aki menthetetlen beteg,még is pozitív.
Amit #1 ír baromság szerintem.
A barátnőd konkrétan folyamatosan segítségért nyújt,gyorsan beszélj egy pszichológussal és mond el mi történik nála vagy ő mondja el, kérj te segítséget barátnődnek szerintem.
Mondd el a szüleinek, vagy legalább az osztályfőnöknek, vagy ha van a suliban ifjúságvédelmi felelős, akkor neki! Így tényleges segítséget fog kapni.
Az 1-es válaszoló még nem hallott arról, hogy van olyan, aki öngyilkosságot követ el, ez egy létező halálok. Ne törődj a válaszával!
Mindenképpen szólj a szüleinek, vagy a tanáraitoknak!!!!
Egyébként, lehet, hogy csak sajnáltatja magát a barátnőd ( találkoztam már ilyennel, nem is egyszer)
Addig jó, ameddig nem vágja magát.
Beszéld rá a pszichológusra mindenképp!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!