Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ha valaki más...

Mit jelent ha valaki más voltam álomban és ez történt?

Figyelt kérdés

Egy sorozat főszereplője voltam az álmomban (Orange is the new black, Piper). Szimpatikus maga a karakter, de álmomban én voltam ő.

Volt egy párom, és a barátnőm (aki valóságban nem létezik, csak egy random nő volt) valamiért nálunk lakott.

Mondta a párom, hogy valamit közölni akarnak, én azt hittem, hogy együtt akarnak csinálni valamit hármasban, de aztán kiderült, hogy csak ketten akarnak együtt lenni. Ez annyira rosszul esett, hogy kiküldtem őket a lakásból.

Majd elmentem kávézni Piperrel úgy, hogy én is ő voltam, csak egy másik énje. Elkezdtem sírni, ő pedig kedvesen és megnyugtatóan vígasztalt, mintha pontosan tudná, hogy mit érzek. Kicsit olyan volt, mintha saját magamat vigasztalnám.

2021. júl. 5. 09:49
 1/1 anonim válasza:
ez röviden annyit jelent hogy nem vagy megelégedve magaddal,vagy az nem tetszik hogy más nincs megelégedve veled,és neked megfelelési kényszered van.
2021. júl. 11. 23:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!