Mit jelent ha valaki más voltam álomban és ez történt?
Figyelt kérdés
Egy sorozat főszereplője voltam az álmomban (Orange is the new black, Piper). Szimpatikus maga a karakter, de álmomban én voltam ő.
Volt egy párom, és a barátnőm (aki valóságban nem létezik, csak egy random nő volt) valamiért nálunk lakott.
Mondta a párom, hogy valamit közölni akarnak, én azt hittem, hogy együtt akarnak csinálni valamit hármasban, de aztán kiderült, hogy csak ketten akarnak együtt lenni. Ez annyira rosszul esett, hogy kiküldtem őket a lakásból.
Majd elmentem kávézni Piperrel úgy, hogy én is ő voltam, csak egy másik énje. Elkezdtem sírni, ő pedig kedvesen és megnyugtatóan vígasztalt, mintha pontosan tudná, hogy mit érzek. Kicsit olyan volt, mintha saját magamat vigasztalnám.
2021. júl. 5. 09:49
1/1 anonim válasza:
ez röviden annyit jelent hogy nem vagy megelégedve magaddal,vagy az nem tetszik hogy más nincs megelégedve veled,és neked megfelelési kényszered van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!