Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ha álmomban mással...

Mit jelent ha álmomban mással szexelek, amíg a barátom a szoba másik végében alszik?

Figyelt kérdés
Mármint az álmomban volt jelen a barátom, csak aludt amíg valakivel szexeltem, de álmomban azon gondolkoztam, hogy nem szabadna ezt csinálni.
2021. jún. 29. 19:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagy tudat alatt kivancsi vagy milyen lenne, vagy a baratod nagyon feltekeny es beled beszeli hogy ugyis meg fogod csalni/nem hisz neked
2021. jún. 29. 19:47
 2/10 anonim ***** válasza:
46%
Semmit.
2021. jún. 29. 19:56
 3/10 A kérdező kommentje:
A barátom nem fétékenykedős típus, nem szokott ilyet mondani. A férfit akivel történt álmomban, a valóságban szoktam látni a munkahelyemen vásárlóként, de idősebb lehet vagy 25 évvel.
2021. jún. 29. 19:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Apakomplexusod van, az érett, határozott, férfias csávók vonzanak, de ezt az érzést elnyomod magadban mert lelkileg még nem állsz készen egy ilyen kapcsolatra. Az alvó párod és a helyzet azt szimbolizálja hogy nem mered felvállalni a vágyaidat előtte de megbántani sem akarod. A tudatalattid azt sugallja hogy vele nem, csakis mással tudod igazán megélni a benned szunnyadó szenvedélyt. Eközben az elméd racionális része a lelki kötődésre és a bűntudatodra építve próbál visszaterelni a helyesnek vélt útra. De végül úgyis az ösztön fog győzni és le fogod cserélni a jelenlegit egy nagyobb brokira.
2021. jún. 29. 20:29
 5/10 A kérdező kommentje:
Amúgy egy kis csavar a történetben, hogy a párom is 11 évvel idősebb nálam és a szex is elég jó vele.
2021. jún. 29. 20:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ehhez már kevés vagyok. Majd jönnek az álomfejtő c.gányasszonyok és jó pénzért megmondják neked a tutit.
2021. jún. 29. 20:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért alszotok külön?
2021. jún. 29. 21:29
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem alszunk külön, ez csak az álmomban volt így. Amúgy csak hétvégente tudok vele találkozni, szóval lehet azért jött fel az álom, mert csak hétvégén van szex.
2021. jún. 29. 21:32
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ki vagy éhezve.Legyen több szex.
2021. jún. 29. 21:34
 10/10 A kérdező kommentje:
Amikor nála vagyok napi 2 is van, hétköznap nem megoldható hogy találkozzunk.
2021. jún. 29. 21:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!