Mitt jelent ha tojásal álmodsz?
Figyelt kérdés
Álmomban energiaitalt ittam és volt benne egy kis tojás fürjtojásra hasonlítot megráztam az üveget és a tojás ketté tört mikor ki öntöttem ki eset a tojás és belöle egy kismadár is de úgy emlékszem nem élt már ez mitt jelenthet?2021. márc. 23. 10:27
1/5 anonim válasza:
Hogy rántottát kell enned reggelire.
2/5 anonim válasza:
Túl sok Wonder egg priority anime részt néztél.
3/5 anonim válasza:
Elszalasztott lehetőséget. Gyenge akaratot. Kevés lelkesedést.
5/5 1112 válasza:
Lehet, hogy arra vonatkozott, hogy ne igyál energiaitalt. Én nemtom,mennyire egészséges, de lehet, hogy a kieső kismadár az egészségedet jelképezte. Igyál valamilyen másfajta üdítőt szerintem. Lehet,hogy a szervezeted, a tested azt szeretné, ha most már mást küldenél le. De mondom, tehát én nem tudom, mennyire egészségesek az energiaitalok. Lehet,hogy pl a madár az álmodban is megfulladt benne. Amúgy mégegyszer mondom, tehát nem tudom, hogy az energiaitalok egészségtelenek-e, vagy kifejezetten jók is lehetnek akár , de szóval legalább lehet, hogy az lenne a legjobb ha változatosan innál, de szóval próbálj meg ne csak energiaitalt, hanem mást is. Én még ezeket nem kóstoltam, tehát nem tudom, mennyire jók. Tehát ezek nem ilyen fix dolgok, csak ilyesmire asszociáltam az álmodról, de tehát én szeretek mindenkit, és elnézést kérek, ha valami nem jót írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!