Mit jelenthet ha egy helyzet eldöntéséről álmodsz?
Figyelt kérdés
Olyan helyzetet álmodtam meg, amit a való életben is el kellene döntenem. Figyelembe vehető az álmomban levő döntésem a való életben?2020. febr. 3. 11:47
1/7 anonim válasza:
Nem biztos. Inkabb csak azt jelzi hogy foglalkoztat. De ha psszolsz akkor legyen az amit álmodtal.
2/7 anonim válasza:
Attól függ milyen döntés. Ha mondjuk az életed múlik rajta, akkor azért ne csak az álmodat vedd figyelembe. De ha egy kisebb ügy, akkor miért ne, legalább megbizonyosodsz róla, hogy mennyire jönnek be az álmaid.
3/7 anonim válasza:
Azt nem tudom,hogy neked személy szerint figyelme kellene-e venned,de amikor én álmodtam olyan dolgokról,hogy a valóságban úgy tudtam rendezni,hogy úgy valósuljanak meg,mint álmomban,az inkább úgy érzem végül rossz útra vitt,vagyis végig nem a jó úton voltmam miatta.Nem tudtam rendesen megfogalmazni,ahogy szerettem volna,csakgondoltam leírom,hogy nekem ártott inkább,hogy követtem álombéli dolgokat a valóságban.Például olyan dolgokat is vettem,mint amik álmaimban voltak stb.Á nehéz megfogalmazni.
5/7 anonim válasza:
most meg feleslegesen odaírtam egy nem szót...fáradt vagyok,úgy látszik.
6/7 anonim válasza:
Azt, hogy ébren is foglalkoztat az eldontendő dolog és még nem jutottál dűlőre.
Álmodban
7/7 anonim válasza:
Bocsánat, általam okozott technikai hiba!
.
Álmodbeli dontésed viszont érdemes és szükséges ébren nagyon gondosan elemezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!