Szerintetek mennyire súlyos a helyzet?
Az úgy kezdődött, hogy álmomban feltámadt bennem az morbid gondolat, hogy leakarom vágni a fejemet. (A FEJEMET!!!!) Úgy, mint mondjuk Vincent van Goh a fülét.
Szóval a lényeg az, hogy nekifogtam a munkának. Csak maga a fejvágás egy kicsit félresikerült és nem a nyakamtól vágtam le, ahogy úgy szokás, HANEM KONKRÉTAN A FÖLSŐ KOPONYÁMAT VÁGTAM LE, ÚGY, HOGY AZ AGYAMAT LÁTNI LEHETETT, AHOGY KIDOMBORODIK BELŐLE.
De ez még semmi. Ezután a tükörbe néztem és végül a saját tükörképem beszólt nekem: "MI VAN NEM LÁTTÁL MÉG FEHÉR EMBERT?". A végén meg megbántam, hogy levágtam a fél fejemet.
Mielőtt még kommentelnétek, fölvázolnám a helyzetet. Semmilyen tudatmódosítószert nem fogyasztottam. Elmebetegnek se mondanám magamat, de ami azt illeti nagyon flúgos vagyok.
Mit jelent az, hogy nagyon flúgos vagy?
Huh, egyébként ez erősen rémálom. Mi okból akartad levágni a fejed?
Nekem ez vagy öncsonkítás (valamiért megbünteted magad), vagy egy részedtől meg akarsz válni, ami viszont kell az életbenmaradáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!