Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szerintetek mennyire súlyos a...

Szerintetek mennyire súlyos a helyzet?

Figyelt kérdés

Az úgy kezdődött, hogy álmomban feltámadt bennem az morbid gondolat, hogy leakarom vágni a fejemet. (A FEJEMET!!!!) Úgy, mint mondjuk Vincent van Goh a fülét.

Szóval a lényeg az, hogy nekifogtam a munkának. Csak maga a fejvágás egy kicsit félresikerült és nem a nyakamtól vágtam le, ahogy úgy szokás, HANEM KONKRÉTAN A FÖLSŐ KOPONYÁMAT VÁGTAM LE, ÚGY, HOGY AZ AGYAMAT LÁTNI LEHETETT, AHOGY KIDOMBORODIK BELŐLE.

De ez még semmi. Ezután a tükörbe néztem és végül a saját tükörképem beszólt nekem: "MI VAN NEM LÁTTÁL MÉG FEHÉR EMBERT?". A végén meg megbántam, hogy levágtam a fél fejemet.

Mielőtt még kommentelnétek, fölvázolnám a helyzetet. Semmilyen tudatmódosítószert nem fogyasztottam. Elmebetegnek se mondanám magamat, de ami azt illeti nagyon flúgos vagyok.

2016. ápr. 29. 14:53
 1/3 anonim válasza:

Mit jelent az, hogy nagyon flúgos vagy?

Huh, egyébként ez erősen rémálom. Mi okból akartad levágni a fejed?

Nekem ez vagy öncsonkítás (valamiért megbünteted magad), vagy egy részedtől meg akarsz válni, ami viszont kell az életbenmaradáshoz.

2016. ápr. 29. 15:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Változtatni akarsz magadon valamiben, amivel nagyon nem vagy megelégedve.
2016. ápr. 29. 17:18
 3/3 anonim válasza:
a lőtéri kutyát sem érdekli
2016. máj. 7. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!