Mit jelent ha álmodban ismeretlen férfiről almodsz, és nagyon nagy hatással van rad?
Figyelt kérdés
Ilyen még soha nem történt velem. Először is párkapcsolatban élek 2 éve, de ma annyira furcsán ébredtem vagy inkább fel se akartam kelni . Az álmom arról szólt hogy valamilyen kiránduláson voltunk beteg embereknek szerveztük és megismerkedtem ott egy sraccal és beleszerettem , homályos az arca de ha látnám megismernem . És annyira fura érzést váltott ki belőlem álmomban is, mintha bele szerettem volna , vagy megtaláltam volna rég elveszett szerelmem. És annyira gyorsan vert a szivem, pillangók a gyomromban stb . Mit jelenthet ez? Azóta nem tudok másra gondolni . Nagyon fura2020. jan. 11. 10:21
1/3 anonim válasza:
Gyerekkoromban nekem is volt ilyen. Olyan valóságos volt az álom, hogy utána 2 napig bennem volt az az intenzív szerelem érzés.
Ez is csak felnyitotta a szemem azzal kapcsolatban, hogy az élet is csak egy álom.
2/3 anonim válasza:
Velem az is előfordult már hogy egy olyan osztálytársammal álmodtam ilyet akivel rühelljük egymást. De komolyan. Aztán jön egy ilyen álom, ami valóságos, hosszú és SZERELMES. Öleljük csókoljuk egymást és álmomban jól is esik. Mikor felébredek nem tudom mire gondoljak. Bemegyek a suliba, majd tudomásul veszem: Ahan... még mindig ugyanaz a hülye. Úgyhogy inkább nem is nézek rá nehogy tök véletlenül rajtam maradjon az álom hangulata és olyan legyen az arcom mintha akarnék attól az idiótától bármit is és több marhaságot vágjon a fejemhez mint egyébként szokott. Pedig nem az ízlésem a srác. Se külsőre, belsőre meg végképp nem. Csak jön egy álom, amiben a szerető arca helyét fogalmam sincs miért az övé foglalja el. Máskor egy egészen ismeretlen férfi volt egész ismeretlen környezettel. Na arra már szívesen gondolok vissza.
3/3 anonim válasza:
Vagy fellángolás, vagy kezdesz más után kacsingatni :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!