Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom hogy...

Mit jelent ez az álom hogy voltam egy ismeretlen udvarban és az udvarban volt egy sírkô és a sírkô tetején nagy törés volt. Többi lent. (? )

Figyelt kérdés

és amikor elnéztem máshová akkor láttam még két sírkövet egymás mellett és amikor megint máshová néztem akkor egy épületet láttam sok ablakkal és hallottam hogy ment benne a tv és sokan nézték, (szerintem az valami intézet volt ahol befogadnak embereket) utána az udvar végében állt egy csomó régifajta kopott furgon és messzirôl látszódott egy fekete templom tornya. Utána az erdôben voltam ami valóságos helyszín mert járok arra és az álmomban az erdôben a földön egy újságpapír volt amin én voltam, utána megjelent néhány nagyonszép nô és azok a nôk szexuális szadomazók voltak. Mindezt tegnap álmodtam

és utána nagyon lehangolt voltam még most is az vagyok.

Ez az egész álom mit jelenthet? (Csak akinek van türelme hozzá végigolvasni.)

2018. nov. 13. 23:50
 1/1 anonim ***** válasza:
Kapcsolati téren (udvar). Az emberek folyton változnak (sírkő tetején törés). Mindenki csak magára számíthat, alapból mindenki magányos (két sírkő). Nyitott vagy (sok ablak). Mindenki benned él (sokan épületben). És mindenkiben te is ott vagy (tv-t nézték). A hatalom, az anyagi gazdagság (sok furgon) lényegtelen (régifajta, kopott). Távol áll tőled a sötét (fekete), nagyratörő (torony) erkölcs (templom). Tudatalatt (erdő) biztos vagy benne (földön), hogy különleges vagy (újságpapír, amin én voltam). Bármit elérhetsz amit akarsz (néhány nagyon szép nő), nincs előtted akadály (szexuális szadomazók).
2018. nov. 14. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!