Ibcsitimcsi99 kérdése:
Álmomban pár hónappal ezelőtt egy számomra ismeretlen személy, talán egy nő azt mondta, hogy karácsony előtt pár nappal balesetben meg fogok halni. Valaki hasonlót álmodott már? Mit jelenthet ez?
Figyelt kérdés
2019. nov. 1. 13:25
1/4 anonim válasza:
2esélyes a dolog, lehet megtörténik, de lehet nem, velem volt mar olyan hogy megálmodtam valamit es reggelre csak részletekre emlékszek de aznap megtörtént minden ugy ahogy álmomban volt, de ilyent nem hallottam meg, de lehet megtörténik, azert vigyázz magadra.
2/4 anonim válasza:
Az álomban a halál NEM halált jelent az álmoskönyvek szerint. Nem fogsz meghalni.
3/4 anonim válasza:
Soha nem álmodtam, hogy karácsony előtt meg fogsz halni.
4/4 anonim válasza:
Ez egy szorongásos álom - ezt jelenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!