Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szerintetek igaz, ha valakivel...

Szerintetek igaz, ha valakivel sűrűn álmodsz, akkor ő gondol rád?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Noha nem a híres sztárokra, például Justin Bieber-re gondolok, hanem olyan emberekre akikkel napi szinten találkozol,esetleg szerelmes vagy belé :D

#álom #Gondol rád
2020. szept. 13. 21:51
A kérdező szavazást indított:
#álom
#gondolrád
56 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem lehet benne valami.
2020. szept. 13. 21:55
 2/15 anonim ***** válasza:
88%
Nem hinném, akkor már rég beszélgetnénk pl.: az illetővel.
2020. szept. 13. 21:57
 3/15 anonim ***** válasza:
87%
Sose volt igaz.
2020. szept. 13. 21:59
 4/15 anonim ***** válasza:
88%
És ha a szomszéddal álmodok?
2020. szept. 13. 22:12
 5/15 anonim válasza:
95%
Inkább te gondolsz rá sokat, azért is álmodsz vele.
2020. szept. 13. 22:13
 6/15 anonim ***** válasza:
94%
5-nél a pont.Azért álmodsz(is) róla mert sokat gondolsz rá.
2020. szept. 13. 22:20
 7/15 anonim ***** válasza:
89%
Nem. Te gondolsz rá.
2020. szept. 13. 22:35
 8/15 1112 ***** válasza:
42%

Vagy igen, vagy nem .De amúgy szóval lehet, hgoy csak gondolkodnod kéne rajta, tehát lehet,hogy valami olyan felismerésre juthatsz vele kapcsolatosan, általa.

Én tehát hallottam már olyat, hogy álmunkban a felsőbb énünk üzen nekünk. Ez ilyen segítés, csak diret össze vannak kuszálva az álmok;hogy azért mégse legyen olyan egyszerű, legyen vele meló, legyen rajta (az álmon) mit kibogozni. Tehát tálcán átnyújtva nem kapod meg, hanem kell egy kicsit még töprengeni az infón.

2020. szept. 13. 22:51
 9/15 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem vannak olyan álmok, amelyek azért jönnek, mert te foglalkozol vele, de lehet olyan álmod is, amely azért jön, mert valamilyen feladatod van vele az életben.

Ez mind az álomból függ, illetve hogy a személy milyen szerepet tölt be az életetben.

Ha pl. nem vagytok jóban, lehet hogy azért álmodok vele, mert ha tudat alatt is, de gondolkodsz rajta.

Ha viszont olyan az álmod, lehet, hogy feladatod van vele, vagy megoldottatok együtt egy feladatot.

2020. szept. 13. 23:11
 10/15 anonim ***** válasza:
86%
Te gondolsz ra sokat, az is lehet, hogy epp a heten jutott eszedbe es a tudatalattid megjelenitette neked almodban :D
2020. szept. 13. 23:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!