Mitt jelent ha kígyóvval álmodsz?
Hogy állsz az ellenkező nemmel,nemi élettel? Párkapcsolatod van? Ha igen, van valami probléma mostanság?
A kígyó, vagy más hosszú dolgok általában a falloszt szimbolizálják.
Nekem is volt egyszer egy kígyós álmom.
Egy bárban dolgoztam álmomban, ahol csak férfiak voltak, velem pedig lenézően bántak, mert lány vagyok. Meg kellett főznöm egy kígyót. A kígyónak bordó színe volt és még élt, ott tartottam a lábas fölött, alig bírtam lefogni, és a kezemben lévő késsel elvágtam a torkát.
Azt jelenthette az álom, hogy zavar a férfiak elnyomó, lenéző viselkedése a nőkkel szemben, szexuális értelemben is.
Így értik sok esetben azt, hogy fallikus szimbólum, mert a helyzettől, a kígyó kinézetétől függően utalhat valamilyen formában a szexualitásra, elnyomott érzésekre a témával kapcsolatban.
Próbálj meg arra rájönni, hogy a való életben mivel tudnád párhuzamamba hozni az álombeli kígyóval kapcsolatos érzéseidet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!