Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mitt jelent ha kígyóvval álmodsz?

Mitt jelent ha kígyóvval álmodsz?

Figyelt kérdés
Sziasztok mostanában elég sokszor álmodok kígyóvval van hogy annyira félek álmomban hogy azzonnal fel kelek de van hogy egyátalán nem az utóbi álmom pl:.Hogy fekszem az ágyamban és tartok egy nagyom hosszu kígyót a kezemben barna volt azt hiszem és apám kérdezte tőlem harapot-e már meg de nem láttam őt csak a hangját hallotam és elkezdtem magamban számolni hogy hányszor volt hogy majdnem meg harapott de nem harapot meh soha azt mondtam aztán elindúltam hogy bele dobajm egy kis tóba nagyon zabaros volt a vize ennek a tónak és mikkor felkeltem egész kicsi lett a kígyó a kezemben és olyan erősen akkartam megmarni hogy szinte most is érzem ahogyan szorítja a fejét hátra a kezemben mikkor be akkartam dobni a tóban hezitáltam hogy nem lesz ez így jó neki és fel keltem valami profi álomfejtő van itt aki megtudja mondani mitt jelent ez? Mert már nagyon rosszul vagyok ezzektől az álmoktól....

#ezotéria #álomfejtés #Kígyóálomban
2021. márc. 19. 08:49
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

Hogy állsz az ellenkező nemmel,nemi élettel? Párkapcsolatod van? Ha igen, van valami probléma mostanság?

A kígyó, vagy más hosszú dolgok általában a falloszt szimbolizálják.

2021. márc. 19. 09:22
 2/10 A kérdező kommentje:
Szia,nem vonzódom az elenkező nemhez,nincs párkapcsolatom néha úgy érzem talán nem is lesz,mitt jelent a falloszt?
2021. márc. 19. 09:28
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Nagyobb kígyót szeretnél. Nem vagy elégedett a méreteddel. Ne markolászd annyit. Ezt a kígyót el kell engedni. Félsz hogy egyszer rá harapnak a kígyódra.
2021. márc. 19. 09:33
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom ezt miből raktad össze 😀 de szerintem az önbizalmad csak a nevedből semmi másból nem fakad 🤣 de megnyugtatlan semmi bajom nincs a "kígyómmal,,
2021. márc. 19. 09:40
 5/10 anonim ***** válasza:
A "mit" az nálad két "t", az "utóbbi" bezzeg csak egy "b" hogy van ez?
2021. márc. 19. 10:58
 6/10 anonim ***** válasza:
11%
A kígyó a méreg, a harag. Ha csökken, és kézben tartod, az a harag uralása. A tó vize azért zavaros, mert a harag a zavarodottságból fakad. Valószínűleg oda való a kis kígyó. Hisz onnan jött.
2021. márc. 19. 11:14
 7/10 anonim ***** válasza:
52%
Azt jelenti, hogyha beteg vagy, akkor abból a betegségből KÍGYÓgyulsz.
2021. márc. 19. 11:23
 8/10 anonim ***** válasza:
47%
Semmit. Esetleg félsz a kígyóktól. Vagy pont hogy akarsz egyet, mert cukik.
2021. márc. 19. 20:35
 9/10 anonim ***** válasza:
36%
kígyók kígyóznak
2021. márc. 20. 14:54
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

Nekem is volt egyszer egy kígyós álmom.

Egy bárban dolgoztam álmomban, ahol csak férfiak voltak, velem pedig lenézően bántak, mert lány vagyok. Meg kellett főznöm egy kígyót. A kígyónak bordó színe volt és még élt, ott tartottam a lábas fölött, alig bírtam lefogni, és a kezemben lévő késsel elvágtam a torkát.

Azt jelenthette az álom, hogy zavar a férfiak elnyomó, lenéző viselkedése a nőkkel szemben, szexuális értelemben is.

Így értik sok esetben azt, hogy fallikus szimbólum, mert a helyzettől, a kígyó kinézetétől függően utalhat valamilyen formában a szexualitásra, elnyomott érzésekre a témával kapcsolatban.

Próbálj meg arra rájönni, hogy a való életben mivel tudnád párhuzamamba hozni az álombeli kígyóval kapcsolatos érzéseidet.

2021. márc. 24. 07:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!