Van kedvetek ilyet játszani? Csak írjátok le mit álmodtatok!
Annyi a lényege, hogy ti leírjátok amit álmodtatok, elég részletesen.
Én pedig megpróbálom megfejteni:)
Kérem ne kötözgödjetek, ez csak egy kis kiváncsiság, játék :)
19es!
Az volt osztálytársad egy elfolytott (volt) szerelem miatt jelent meg az álmodban.
Szerencsés leszel, hosszú lesz az életed.
Meg kell valósítanod az álmaidat, akkor is ha ebben mások megakarnak gátolni.
17-es a legjobb.
15 csak elő akarta adni hogy neki saját garázsa van a panelban. Hülye proli.
Kérdező te kérted hogy írjanak most meg fel vagy háborodva? Idióta.
Azt álmondtam, hogy mozgott szinte az összes fogam, tudtam, hogy hamarosan kiesnek és ez nagyon rossz érzés volt, belegondoltam, hogy 35 se vagyok és fogatlan leszek, hű de rossz volt.
Ki nem estek végül álmomban, felébredtem.
4-es es 5-és valaszolo vagyok. Kezdek félni
de tény, h amit irtal rolam 100%-osan illik rám
nem gondoltam volna, hogy barmit valosat fogsz josolni :D 🌹
Az álmokkal jósolni.. Hát szerintem annyira nem lehet. Pontosabban is azt, hogy mire készül a tudatalattid, mire készülsz legbelül, mit érzel. Azt meglehet fejteni, "jósolni".
Én is megszoktam lepődni egy-egy álom fejtés után, hogy mennyire illik rám, vagy arra akinek megfejtettem az álmát. Holott logikus, elvégre a saját elméd generálja ezt. Izgalmas dolgok az álmok :)
Kérdező, nem olvastam annyira végig az írásaidat, de jó úton haladsz. Észrevétel, hogy nagyon szétbontva írod le, kiemelsz szavakat és ezeknek a jelentését írod le. Ez olyan mintha felmennél a legelső álomfejtő oldalra és beírnád a szavakat. Az álomfejtésnek az a lényege, hogy konklúziót vonj le a teljes álomból a végén.
-- A nem tényleg fontos egyébként, a kort én nem szoktam annyira figyelembe venni, mondjuk még nem is fejtettem meg 40-60 éves ember álmát. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!