Fiatal, gyermektelen nők, álmodtatok már olyat, hogy babát vártok?
Én többször is, de a ma reggeli kifejezetten valósnak és kellemesnek hatott. 5 hónapos terhes voltam, és kiderült, hogy lányom lesz. Számomra csak azért furák ezek az álmok, mert szingli vagyok, így nyilván nincs apuka a képben és elgondolkodtam, ki az. De nagyon fura volt felébredni ezután, vissza a szingli valóságomba. XD
24/N
Nem álmodtam, mert nem akarok gyereket.
Az meg gáz, hogy azért érzed magad lemaradva, mert MÁSOK már szültek, mintha muszáj lenne. 24 vagy, előtted az élet, nem vagy lemaradva semmiről.
Úristen, milyen gáz hozzászólások vannak...... látszik, nem jött be a fapnaknak az élet. 😁
Teljesen természetes, hogy ezzel álmodsz, de ez nem azt jelenti, hogy akkor rögtön bele is kell vágni még párkapcsolatban is. Majd ha úgy érzed, hogy már tiszta szívedből szeretnél, akkor hajrá :) egyébként igen, nekem is volt már ilyen álmom, és általában mindig nagyon részletgazdagok voltak és még mindig vissza tudok emlékezni rájuk:)
Igen, rémálom volt. Azon gondolkodtam, hogy passzoljam el, illetve gyászoltam a testemet.
24/L és soha nem akarok gyereket.
Nem hiszem, hogy már fiatalnak számítok 33 évesen, de sokszor álmodtam azt, hogy terhes vagyok, és mivel nem akarok gyereket, mindig elrontotta a következő napomat.
Egyébként nem hiszek az álmoskönyvben, hogy fog = halál, de a terhesség nem terhességet jelent szó szerint. Valami megfogant, de hosszú az út odáig. Velem ilyen volt munkahelyváltásnál és költözésnél. Valami változást jelent, ami nem fog egyik napról a másikra bekövetkezni, és meg kell érte dolgozni.
Nekem visszatérő alom h terhes vagyok nem akarok az lenni szenvedek tole es utom a hasam.......
Pedig az eletben mindenkepp szeretnek majd családot ha eljon az ideje
( nemreg megtudtam h anyukam elvetetett elottem meg utanam is babat, nem tudom van e összefüggés)
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!