Miért hiszi azt sok gyermektelen nő, hogy mindenki az ő méhével van elfoglalva?
Mondjuk mert a csapból is az folyik, hogy szüljél meg önző vagy ha nem meg kipusztul a magyarság meg legyen gyermektelen adó stb.. Emellett ott a csok és babavàrò hitel, auto támogatás amit megint a gyerektelenek dobnak össze.
Többet bánt minket a társadalom szerintem.
Egyébként szeretem a gyereket és örülök, ha másnak megadatott a dolog. De többet bántanak minket szerintem
Hmmm? 🙃
Ezzel még nem találkoztam, szóval akkora hatalmas probléma csak nem lehet...
Eddig pont hogy a másik oldal ferfijai nyígást hallottam többet: "jaaaaj jaj jajjjaj elfogy a magyar, mert a magyar nők ahelyett hogy szülnének, reggeltől estig fa szt szopnak és cosmopolitant olvasnak jajjjjaaaajaj"
Ez ellen mikor kezdünk panaszkodni, kérdező? Egyeztessünk időpontot....
Én sem találkoztam még olyannal, hogy egy tudatosan gyermektelen nő gonosz módon elrontsa a gyermekesek örömét azzal, hogy odaírkál az ártatlan cikkek alá, amik gyerekkel kapcsolatosak.
Olyannal már találkoztam, hogy valaki akarva/akaratlanul kiprovokálta (mint pl ez a kérdés).
Az pedig tagadhatatlan tény, hogy a társadalom legnagyobb része nemcsak hogy alapvetőnek tekinti, hanem el is várja hogy egy nő szüljön. A családtagok, az ember szülei/ nagyszülei, a barátnők, idegen emberek, az állam “a gyermek az első” feliratokkal és még sorolhatnám.
Senki nem sértődik meg csak úgy magától, ha békénhagyják.
Másfelől nézve az anyukák borzasztó különlegesnek érzik magukat, amikor terhesek, és ezt szeretik mindenki orra alá dörgölni, kifogásként használni és előnyt szerezni vele. Miért ne érezhetné magát különlegesnek egy olyan nő, aki szembe mer menni a társadalmi konvenciókkal, mert rájött, hogy az életet máshogy is lehet élni, és ezt boldogan fel is vállalja egy kismamákkal és CSOKosokkal teli országban?
Mert olyan világban élünk, ahol a férfiak és a klimax utáni nők egy része folyamatosan a mi méhünkkel van elfoglalva. Ezenfelül ott vannak az anya tigrisek, akik személyes sértesnek veszik, ha valaki nem akar gyereket.
Többet vegzàljàk a gyerekteleneket (akár az abortusz szigorìtàsàval), mint amennyit a gyerektelenek foglalkoznak a gyerekes családokkal.
Elég megnézni a terhesség megszakìtàs kategóriát. A sok idióta momzilla odagyűlik fröcsögni, hogy szüld meg, majd lesz valahogy. Add örökbe. Meg szégyelld magad, hogy nem akarod, én meg más évekig próbáloztunk hogy összejöjjön stb..
Túlságosan sokat foglalkoznak az emberek idegen emberek méhével..
Fordított esetben szerintem kevésbé, én úgy látom, hogy a gyerektelenek kevésbé folynak bele más életébe. Bár persze mindig van 1-2 hülye, szélsőséges ember, de én szerintem nem annyira jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!