Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Volt már olyan, hogy ugyanazt...

Volt már olyan, hogy ugyanazt álmodtátok egy közeli ismerőssel?

Figyelt kérdés

2020. dec. 26. 20:48
 1/3 anonim válasza:
nem még sajnos nem.
2020. dec. 26. 21:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Csak nagyon hasonlót. Ugyanakkor álmodtuk anyukámmal. Én azt álmodtam, hogy a kert végéből hatalmas bikák rontanak előre felénk és felöklelik a Buksi kutyámat. Buksit megérintem és az oldalára fordítom, de meghalt.

Anyukám azt álmodta, hogy földrengés volt és engem és a Csöpi kutyámat maga alá temet a törmelék, aztán anyukám megérint engem és azt mondja, hogy akkor te élsz! És a kutyát az oldalára fordítja.

Egyszerre ébredtünk fel az álomból és ezt onnan tudtuk, hogy egyszerre mentünk el a mosdóba.

Másnap mentünk volna egy nagyobb biciklitúrára apukámmal én és az öcsém, de anyukám könyörgött, hogy ne menjünk, rossz előérzete volt az álom miatt is. Mivel én is hasonlót álmodtam, nem mertem elmenni. Apám és az öcsém elmentek. A szemük láttára ütöttek el az úton egy kutyát.

Ezen kívül ami még furcsa, hogy kb. egy év múlva a Buksi kutyámat egy hatalmas kamion elgázolta, mert sajnos mamámék nem vigyáztak rá.

2020. dec. 26. 22:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, 1 nap eltéréssel.
2020. dec. 28. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!