Ti hisztek a sorsban? Volt már olyan hogy álmodtatok valamit ami valóra vált?
Figyelt kérdés
2019. júl. 3. 16:28
2/10 anonim válasza:
A sorsban hiszek, de hogy álmunkban látjuk abban nem.
3/10 anonim válasza:
igazából az a vicces hogy álmunk közben feldolgozzunk az infokat és olyan dolgok is a fejünkben vannak amiket hónapokkal évekkel ezelőtt láttunk! és ahogy matematikailag ki lehet számolni egy fa levél esését ugy az agyunk is hasonlóképp számolja ki a kapott infokból a lehetséges alternatívát!
nem mellesleg van a nagy reccs elmélet ami miatt a sors és végzet szintén lehetséges törvényszerű dolog lehet!
4/10 anonim válasza:
A szabad akarat csak látszólagos. Minden úgy történik, ahogy történnie kell.
5/10 anonim válasza:
Nem tudom,hogy ez ide kapcsolódik e,de én egyszer azt álmodtam,hogy anyám ringat egy újszülöttet, aki az én tesóm. Másnap hívott bátyám,hogy meghalt. Az utolsó mondat már nem álom volt. A mai napig nem értem,hogy miért álmodtam születésrről. Mikor halál hír jött utána.
6/10 nemtudom33 válasza:
Nekem volt már sokszor olyan, hogy álmodtam valamit, ami pár évvel később valósult meg. De csak ilyen apró dolgok, pl. xy leönt valakit
7/10 Nyammogi válasza:
Igen, nos mocskosul semmit nem tanultam a Statisztika vizsgámra, és azt álmodtam, hogy még fogok bukni.
Hááát, ez két féléven keresztül is bejött...
8/10 Tóti Katalin válasza:
Minden embernek van sorsa, sors nélküli ember nem létezik. A sorsodat te írod a gondolataiddal, szándékaiddal, cselekedeteiddel. Az álomban a tudatalattid üzeni meg azt, amit a tudatod nem fog fel vagy elhárít (pl. beteg leszel), a visszatérő álmok krónikus gondokat mutatnak. Ám az álmok szimbólumokban beszélnek, minden embernek saját álomszimbólum szótára van, amit meg kell fejtenie, hogy megértse a saját teste, lelke üzeneteit.
9/10 anonim válasza:
"A sorsodat te írod a gondolataiddal, szándékaiddal, cselekedeteiddel. "
És a gondolatokat ki írja? Azok csak úgy jönnek a semmiből. Ezért mondtam, hogy nincs szabad akarat.
10/10 anonim válasza:
Egyik álmomban egy autóban ültem és egy öregember folytogatott. Nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, mindaddig amíg a rákövetkező napon az egyik barátommal ugyanez, ugyanúgy megtörtént.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!