Mit álmodtatok tegnap?
Háttő...😂😂
Én speciel arról álmodtam, hogy idióta osztálytársaimmal Yachtozni mentünk, méghozzá az óceánra, de jéghegybe ütköztünk, elsüllyedtünk, és a víz alatt megláttam azt a szendvicset úszkálni, amit (a való életben!!) pár napja akartam uzsonna gyanánt vinni a suliba, ám de itthon hagytam. 😂😂
Te mit álmodtál?
Ez jó😂😂
Szóval nem tudom ismered-e a winx clubot,ezzel kapcsolatos az álom meg még mással
Na szóval:
Kiáltozok nagymamámnál
-MINDJÀRT KEZDŐDIK A WINX😀!
(Én hülyeségeket szoktam álmodni)
Szóval ennek a jelenetnek itt vége
Utána megkezdődött a winx,3D emberek voltak benne
Ekkor megjelent egy göndör hajú nő
(Biztos ő játsza Bloom-ot)gondolom}
Ekkor jön anyukám(ő nem szereti a winxet,túl modern mese szerinte)
Mondom.magamban:biztos mindjárt megtudja hogy winxet nézek,de közben megy egy másik sorozat az rtl-en ,nem nézhetek winxet?(de nem tudta mi ez )
Kérdezi:Gabriela spanic?
Tényleg?ok
Utána nézem a történetet
Stella és Brandon összeházasodnak ,aztán elrepülnek,elvállnak egymástól Stella mikulássá változil
Szóval én gondoltam hogy megvárom amig anyu rájön miez,megakarom várni megakarom várni!
És ekkor felébredtem
De már volt egyszer egy ehhez hasonló álmom .
És a fenti történet mind álom!
Szóval ez eléggé hülyeség ,😂😂😂😂
Tudsz esetleg régebbi álmokat?
Én is mesélek majd párat
😂😂😂
Tudni kell amúgy rólam, hogy kb. 5 évvel ezelőtt Winx-club fan voltam, tehát ezt tudom értékelni....😂😂😂
De amúgy még régebben azt álmodtam, hogy suliban voltam, és matek óra jött volna, de azt mondták, hogy nincs tanár, és a helyettesítő meg Avalon tanár úr lesz. De aztán végül nem ő jött, hanem a volt ovim dadusa. 😂😂😂
Én szoktam ilyen zagyvaságokat álmodni...😂😂😂
Bár a legtöbb álmomra nem emlékszem, de amire igen, az egy igencsak emlékezetes, orbitális nagy hülyeség szokott lenni...😂😅
😂😂😂
Én többször álmodtam olyat hogy anya és én megyünk,én elesek,kiabálok de nem fordul vissza,és akkor felébredek
Ja igen én is zagyvaságokat szoktam álmodni,
Egyszer volt olyan hogy bejött egy gorilla és elvitt valamilyen aranykulcsot
Nem olvasom végig ezt a sok kommentet, (nem tudom mi az a cucc amiről álmodtál:) )
De én ma reggel azt álmodtam hogy valami repülőbemutató volt (mi a.. XD) a régi lakhelyünkn (mi már nem lakunk ott csak muterom) és mellénk zuhant egy repülő :D
Én persze örültem, a pilóta meghalt anyám meg ellátta :D
Ne kérdezz semmit :C
Érdemes tudni hogy a csáwó bal kezét a levegőbe kellett emelnem mert valami "művér" így nem ment a szervezetébe (?XD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!