Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Veletek volt már olyan, hogy...

Veletek volt már olyan, hogy amit álmodtatok, az később megtörtént?

Figyelt kérdés

Többször is volt már, hogy éjjel egy-egy hétköznapinak mondható jelenetet vagy képet álmodtam ami velem történt meg. Bár ezekben nincs semmi természetfeletti, vagy ilyesmi, még sem tartottam reálisnak, hogy velem megtörténhet. Például egyszer azt álmodtam, hogy a matektanárom egy ronda barna csíkos ruhában az órán a suli rádióról beszélt. Mikor reggel vissza emlékeztem az álomra, nem gondoltam valósnak, mert nincs is suli rádiónk, és mi köze lenne annak a matek tanárnőhöz? El is felejtettem az álmot, majd rá pár hétre tényleg megtörtént az a jelenet. És teljesen logikus volt, nem valami légből kapott dolog. Ilyen helyzetekben mindig beugrik nekem, hogy én már egyszer ezt átéltem, de tudom, hogy akkor csak álom volt. Van olyan, hogy nem is emlékszem az álomra, csak mikor hónapokkal később megtörténik, beugrik nekem az a bizonyos dolog, hogy ezt már egyszer átéltem. Néha olyan mintha az érzéseimet is újra átélném, a jelenetek kapcsán.

Mi miatt lehet ez? Valakivel törtét már ilyesmi?

Lécci a komolytalan válaszokat mellőzétek.

2018. júl. 12. 22:42
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem
2018. júl. 12. 22:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Nálam az álmok figyelmeztető álmok: ha álmodom (ritkán), akkor arra figyelmeztet, hogy nemsokára fog valami történni velem, ami rendszerint rossz. Tehát kb. próbál felkészíteni rá. Az már rajtam múlik, hogy hogyan előzöm meg vagy épp reagálok a problémára.
2018. júl. 12. 23:22
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Velem volt.

A mai napig nem tudom hova tenni a dolgot.

Elég érdekes.

(Most lehet, hogy hülyének fogsz/fogtok nézni, hogy fűvel álmodtam, meg, hogy csak a katt volt vagy valami, de na)

Van egy hely ahol lakom onnan pár percnyire a hegyen.

Oda jártunk fel mindennap a haverokkal beszélgetni, sörözni meg cigizni.

Egyik éjjel (még akkoriban) azt álmodtam, hogy azon a helyen vagyok, lenézek a földre az asztalos pad alá ahol ültem és megláttam egy pakk zöldet.

Felvettem, átlátszó pakkban volt, egy szabályos, méretes gambi. (csumpa, fű) :D

Miután felkeltem reggel ezután az álom után, elvégeztem a napi reggeli rutint.

Reggeli, zuhanyzás, felöltözés.

Aztán felmentem cigizni arra a helyre...

Hát a padra leülve mit látok meg a földön???

Egy szabályos, gömb alakú csumpát, átlátszó pakettban!

Mondanom se kell, hogy percekig értetlenül álltam, hogy ezt most komolyan órákkal ezelőtt megálmodtam? :O

És tényleg

2018. júl. 13. 01:25
 4/10 anonim ***** válasza:

Meg ha véletlen is volt...

Ennek milyen nagy véletlennek kellett lennie már?

Hogy nem elég, hogy pont akkor találok, de ráadásul ugyanolyat amilyen az álmomban volt.

Lehetett volna szabálytalan alakú is az a csumpesz vagy mondjuk alufóliában vagy szendvicsfóliában.

2018. júl. 13. 01:28
 5/10 anonim ***** válasza:
Viszonylag jó képességeid vannak, és fiatal vagy. Az életkor is viszonylag fontos. Akarattal is képes vagy előreálmodni. Igazából az egész életedet, mindent láthatsz.
2018. júl. 13. 22:59
 6/10 A kérdező kommentje:
5-ös, és azt hogyan? Volt már párszor, hogy elhatároztam, azt, hogy miről akarok álmodni aznap éjjel, de persze nem jött be. Szerintem messze vagyok attól, hogy megálmodjam a jövőmet, de asszem nincs is rá szükségem. Egyébként csak egy 16 éves lány vagyok.
2018. júl. 13. 23:11
 7/10 anonim ***** válasza:

Sokkal közelebb vagy hozzá, mint gondolod.

Nem elhatározás kell hozzá, hanem akarat. Az akarat egy nyers erő, mint az izomé. Kinek több van, kinek kevesebb, de mindenki fejlesztheti. Az életkorod tökéletes, a nemed mindegy.

2018. júl. 13. 23:22
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én elvesztettem a fonalat. A matektanarod a valóságban is beszélt suli radiótokról, ami nincs is?
2018. júl. 15. 19:19
 9/10 A kérdező kommentje:
Igen beszélt a suli rádióról, ami addig nem volt, de tervben van. Arról beszélt, hogy szavaznunk kéne róla.
2018. júl. 15. 21:48
 10/10 anonim válasza:

De ja vou = francia szó

Néha történik látomás "nagyon de nagyon ritkán !!!"

DE amit utánna írtál, hogy olyan érzésed van mintha ez már megtörtént volna, ezt nem állmodtad, HANEM az agyadhoz korábban jutott el az esemény, ezzel olyan hatást keltve, mintha már átélted volna. Fiataloknál ez gyakoribb. Furcsállom is, hogy senki sem írta ezt előttem. Remélem érthető voltam :)

2021. febr. 23. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!