Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Álmodtatok olyant, hogy egy...

Álmodtatok olyant, hogy egy darabig nem tudtátok eldönteni felébredés után, hogy ez most valóban megtörtént, vagy csak álmodtátok?

Figyelt kérdés

Velem egyszer megtörtént. Annyira beleillett a hétköznapokba, és a felébredésem napszakába, hogy kb3 percre volt szükségem ahoz, hogy rájöjjek, hogy csak álmodtam. Azt álmodtam, hogy világvége jellegű vihar támad a semmiből, mellém csap a villám, és én tehetetlenül várom, hogy talán most meg fogok halni.

Egy darabig csak vakító fényességet látok, mint amikor valaki belenéz a napba, és azon jár az agyam, hogy mi történik most velem. A vihar lassan elmegy ugy ahogy jött, és visszajön a látásom. Felállok az udvar hátsó részében, ahol ez az egész elért, és a szomszéd házak felé nézek, hogy ezt vajon, még ki élte át velem együtt.

De egy árva lelket sem láttam odakint. Jár az agyam, hogy mi volt ez, közben bemegyek a házba, (már inkább van este, mint estefelé) lefgekszem, és arra gondolok, hogy ez csak velem történhetett most? Mert ahogy bejövök csendben, a családtagok alszanak mint a bunda, mintha semmit sem vettek volna ebből észre. Még mindíg jár az agyam, nem tudom mit is gondoljak, az ágyba lefeküdtem,(na eddig tart az álom) utána kinyílt a szemem. S az ágyban fekve töprengtem,(már felébredve)hogy én tényleg most jöttem be kintről az élmény után az ágyba, vagy csak itt álmodtam?

Nagyon tiszta álom volt, még pár napig a hatása alatt voltam az élménynek, mint amikor egy filmet sokáig nem tudsz elfelejteni, ami mélyen megérint.

2009. júl. 26. 23:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Volt. és sírva ébredtem, félve...
2009. júl. 26. 23:34
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Veleme olyan nem hogy rögtön ébredés után gondoltam hogy megtörtént-e ez vagy az (vagy csak nem emlékszek) de olyan már volt hogy napokkal később magyaráztam testvéremnek valamit hogy ez meg ez volt és később jöttem rá hogy csak álmodtam...
2009. júl. 26. 23:48
 3/13 anonim ***** válasza:
többször előfordult velem,hogy rendkívűl valóságszerűt álmodtam,és volt hogy sírva ébredfem én is,féltem,és egész nap iszonyú rosssz kedvem volt emiatt.
2009. júl. 26. 23:50
 4/13 anonim ***** válasza:
Egyszer azt álmodtam álmomban, hogy álmodtam egy álmot, amiből fölkeltem. Általában tudatomnál vagyok egy bizonyos szintig álmomban, szóval miután fölkeltem, ezúttal igazából a másodperc töredékééig össze voltam zavarodva, hogy akkor most ez megint csak egy álom e.
2009. júl. 27. 00:14
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Gyakran van velem ilyen, egyszer például azt álmodtam, hogy a párom megcsalt, kiderült és nevetett rajta, sírva ébredtem fel és egész nap haragudtam rá, pedig nem csinált semmit sem XD Egyszer meg azt álmodtam, hogy anyumnak a HÉV ajtaja becsukta a nyakát, és meghalt. Amikor felébredtem, első dolgom volt, hogy kimentem megnézni, él-e. Annyira valóságosan hatnak az álmaim szinte mindig , hogy meg kell róla bizonyosodnom, hogy tényleg álom volt-e. És általában rémálmaim vannak... De minden nap emlékszem arra, hogy mit álmodtam. :)
2009. júl. 27. 00:40
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, volt, többször is. Olyan is volt már, hogy napokig nem tudtam eldönteni, hogy álmodtam e azt a dolgot, vagy sem. Aztán végül rákérdeztem vkitől, hogy tényleg megtörtént e, és mondta, hogy nem. :)
2009. júl. 27. 02:12
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2009. júl. 27. 19:06
 8/13 anonim ***** válasza:

Velem rengetegszer történt ilyen. Álmomban találtam egy szuper mp3 lejátszót régen... este leraktam az ágyam mellé (ezt álmodtam) aztán reggel amikor keltem fel nyúltam az ágy mellé, hogy akkor tényleg hallgatok zenét és nem volt ott. Komolyan, 5 percig sírtam! Felnőtt nő létemre XD

Meg sokszor álmodok szép dolgokat és akkor 2-3 perc múlva jövök csak rá, hogy ez nem is történt meg.... annyira rossz :(

Illetve volt amikor azt álmodtam kész a dolgozatom, aztán elfelejtettem megcsinálni, mert én azt hittem kész van :) Jó, hogy már vége a sulis időszaknak...

Amikor ruhákat terveztem sokszor álmodtam csodaszép ruhákról és azt álmodtam végeztem velük, készen vannak. Aztán reggel jöttem rá, hogy mégsem. Vagy amikor napközben nyitottam a szekrényt...

De érdekes, az is amit te álmodtál. Biztos nagyon magával ragadó lehetett, ha így megmaradt benned.

2009. júl. 28. 01:11
 9/13 A kérdező kommentje:

Igen, nayon magával ragadott!

Viszont én nem féltem igazán, mint a fent említett történetek írói. Inkább különleges élmény volt számomra.

Olyan valósághűet, azóta sem álmodtam. Mindenesetre érdekes volt, és elgondolkodtató.

2009. júl. 28. 07:04
 10/13 anonim ***** válasza:

Igen, volt már ilyen, sőt, olyan is, hogy egy álom miatt átsírtam egy napot.

Olyan is volt, hogy álmomban haragudtam az illetőre, a valóságban meg nem, aztán amikor találkoztunk, akkor esett le, hogy álmodtam :)

2009. júl. 30. 04:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!