Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Álmodtatok olyant, hogy egy...

Álmodtatok olyant, hogy egy darabig nem tudtátok eldönteni felébredés után, hogy ez most valóban megtörtént, vagy csak álmodtátok?

Figyelt kérdés

Velem egyszer megtörtént. Annyira beleillett a hétköznapokba, és a felébredésem napszakába, hogy kb3 percre volt szükségem ahoz, hogy rájöjjek, hogy csak álmodtam. Azt álmodtam, hogy világvége jellegű vihar támad a semmiből, mellém csap a villám, és én tehetetlenül várom, hogy talán most meg fogok halni.

Egy darabig csak vakító fényességet látok, mint amikor valaki belenéz a napba, és azon jár az agyam, hogy mi történik most velem. A vihar lassan elmegy ugy ahogy jött, és visszajön a látásom. Felállok az udvar hátsó részében, ahol ez az egész elért, és a szomszéd házak felé nézek, hogy ezt vajon, még ki élte át velem együtt.

De egy árva lelket sem láttam odakint. Jár az agyam, hogy mi volt ez, közben bemegyek a házba, (már inkább van este, mint estefelé) lefgekszem, és arra gondolok, hogy ez csak velem történhetett most? Mert ahogy bejövök csendben, a családtagok alszanak mint a bunda, mintha semmit sem vettek volna ebből észre. Még mindíg jár az agyam, nem tudom mit is gondoljak, az ágyba lefeküdtem,(na eddig tart az álom) utána kinyílt a szemem. S az ágyban fekve töprengtem,(már felébredve)hogy én tényleg most jöttem be kintről az élmény után az ágyba, vagy csak itt álmodtam?

Nagyon tiszta álom volt, még pár napig a hatása alatt voltam az élménynek, mint amikor egy filmet sokáig nem tudsz elfelejteni, ami mélyen megérint.

2009. júl. 26. 23:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én szinte mindig valósághűen álmodok.

Álmodtam már a munkahelyemmel kapcsolatos dolgokról is (amik nagy része késöbb megvalósult, azt is megálmodtam, hól fogok dolgozni), álmodtam azt is hogy voltam valahól, és hallucináltam, meg azt is hogy falóra kerültem (tényleg ott dolgozok azóta), meg még sok mindent, amit elég lenne felsorolni, de mindegyik, valósághü volt.

Söt kivülröl láttam önnmagamat.

2010. febr. 21. 16:55
 12/13 anonim ***** válasza:

volt hogy sírtam álmomban.. olyan is volt hogy nevettem..

de régen volt és nem emlékszek már rá..

most például azt álmodtam hogy beveszek két rubophent és lezsibbad tőle a szám meg mindenem.. aztán egyszercsak hallom hogy valakik a nevem kiabálják.. felkelek.. abbamarad.. ú mondom biztos álmodtam.. aztán megint hallom és akkor rájöttem hogy barátnőmék kiabálnak nekem mert jöttek át angolozni és én elaludtam véletlenül xD

egyébként a kezem le volt zsibbadva amikor felkeltem..

de nekem is volt már olyan hogy még ma sem tudom hogy az megtörtént e vagy álom volt..

én ezt úgy veszem hogy két világom van.. egy álomvilág amiben bármire képes vagyok és bármit megtehetek.. és ezeket meg is teszem.. és az emberi világ ahol úgyanúgy bármire képes vagyok és bármit megtehetek.. csak nem hiszem el ezért nem is csinálom :D bután hangzik de így van és ha jobban belegondolsz rájössz hogy igazam van..

emlékezetes álmokat! :D

2010. okt. 23. 00:51
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Aranyos vagy.

Neked is hasonló álmokat.

Legyen min ábrándozni.

2010. okt. 23. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!