Álmodtatok már előre megtörtént eseményt?
Tegnapelőtt egy templomról álmodtam. Életszerű volt, sütött a nap, reggeli órákban járhatott az idő. Ott álltam a bejárati ajtónál sok hívő jött furcsa ruhában, nem európai veseletben, majd hirtelen benn találtam magam. Egy olyan ismerősöm is ott volt, aki sok évvel ezelőtt fiatalon meghalt és sokan imádkoztak, de néhány ember a földön feküdt mozdulatlanul, mint a halottak kiterítve. Féltem, suttogva kérdeztem a barátomat, hogy ők így imádkoznak? Erre azt válaszolta, hogy halottak. Rengetegen feküdtek. Az arcukra pontosan emlékszem és ma reggel mondta be a rádió, hogy merénylet történt egy mecsetben.
Halottakkal álmodni rosszat jelent? Főleg olyan is szerepelt benne, aki nagyon régen meghalt és beszéltem vele, nem tudom pontosan mit, de sokat, inkább suttogtam, mint aki fél, hogy észreveszi valaki. Olyan volt, mintha a helyszínen lettem volna, soha nem látok színeket és hallok hangokat, de itt minden volt még a vér fémes szagát is éreztem.
Ezt az oldalt figyeld, itt ilyenekről beszélnek és szerintem hamarosan adnak egy magyarázatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!