Elmesélitek mit álmodtatok ma?
Én olyan jót álmodtam, ilyenkor annyira boldogan kelek! :D
Remélem ti is jót álmodtatok.
Én egy repülőgépen utaztam, kinéztem az ablakon, de akkor már egy autópályán voltunk busszal, jött szemben is egy busz, és érdekes módon a szembejövő sávból ugyanazon a lehajtón hagyta el az autópályát mint mi. Amikor mellé értünk, láttam, hogy két volt gimis osztálytársam ül a buszon egymás mellett,pont mint a gimiben 4 évig. Integettem nekik, visszaintettek, de akkor már egy hajón ültem az óceánon, mellettünk egy másik hajó, de azon már nem láttam őket. Itt mélyálomba zuhantam...
Én is boldog vagyok, hogy ilyen szépeket álmodok. :)
Tudom hogy reggel amikor felkeltem még emlékeztem mi volt, de most fogalmam sincs... De ha a barátaimmal álmodok mindig boldogan kellek fel és olyan kor nagyon szép a reggel.
De ez nálam ritka, vagy nem emlékszem vagy fáradtan kelek és ha emlékeznék rá akkor sem érdekelne ):
Lefekvés előtt zombis játékkal játszottam (Dying Light) lehet emiatt álmodtam zombi apokalipszisről.
A nagyiméknál voltunk egy faluban, híreket hallottunk, hogy emberek megőrültek és harapdálnak, aztán elkezdtek a kerítés előtt járkálni és én meg a húgom kimentünk megnézni, aztán elkezdtük kalapáccsal püfölni őket :D túl sokan voltak ezért visszavonultunk, feltöltöttük a kocsit élemiszerrel és palackozott vízzel és elindultunk egy sziget felé. A szigeten volt egy kastély és fallal volt körülvéve, bejutottunk de üres volt, ezért rádión hívtunk be túlélőket és elkezdtünk kertészkedni a szigeten. Valahol itt ébredtem fel.
Huh... hát előre szólok, hogy kicsit hosszú lesz.
Szóval, úgy kezdődött az álmom, hogy elmentem a boltba és levettem a polcról egy tábla Milka csokit. (egész pontosa ilyet: [link] Aztán, amikor elindultam kifizetni, elhaladtam az Oreo kekszek mellett és megjelent egy reklám (olyan mint a YouTube-on, hogy 5 mp után áttekerhető) de mikor megnyomtam a "Skip Ad" gombot, akkor nem tekerte át, ezért végig kellett várnom azt a fél percet, amíg befejeződik. Azután úgy döntöttem, hogy veszek egy Oreót is, mert azt gondoltam, hogy amiért végignéztem a reklámot, majd ingyen megkapom. Mikor a kasszához értem és ki akartam őket fizetni, az eladó megkérdezte, hogy neki miért nem veszek semmit. Akkor azt mondtam, hogy mindjárt és elkezdtem kutakodni az édességes kosárban. Találtam valami kekszet 500 Ft-ért, de drágának véltem, majd találtam 2-es kiszerelésben kapható Sport szelet tubusokat (úgy néztek ki, mint a fogkrémes tubusok, csak sokkal kisebbek és a csomagolásuk olyan, mint a Sport szeletnek), de egy ilyen 2-es csomag 2000 Ft-ba került, így inkább hagytam. A boltos ekkor megjegyezte, hogy csak viccelt és nem kell neki semmi. Én egy kicsit még kutakodtam, végül nem vettem neki semmit.
Aztán hirtelen egy másik helyen vagyunk és valami "nemzeti ünnepet" ünneplünk (nem valós ünnep). A lényeg, hogy volt egy tankcsata a magyarok és (azt hiszem) az oroszok közt és ebben a harcban a magyarok nyertek, nekem meg ki kellett találnom, hogy melyik szakasz vitte be a győztes találatot és 3 lehetőség volt: A C és D. Az A szakasz nem tudom mit csinált, a C az csata kezdetétől ott volt, a D szakasz, pedig utánpótlásként csatlakozott be, valamivel több tank alkotta mint a C-t. Én a D-re tippeltem, aztán visszanéztük az ütközetet és kiderült, hogy a C volt a jó megfejtés.
Aztán egy vidéki kunyhóban találtam magam a családommal. Itt tudtam, hogy majd párbajoznom kell a húgommal. Aztán el is kezdtünk harcolni. Fénykardpárbajt vívtunk műanyag fénykardokkal. Én egy kétágú karddal, húgom pedig a klasszikus egy pengéjűvel küzdött. A csata menetére már nem emlékszem, de a vége az volt, hogy a falhoz szorítottam húgomat, majd hasba szúrtam a fegyveremmel, de közben én is megsebesültem. A párbaj után arról vitatkoztunk a húgommal, hogy melyikünk nyert.
És itt felébredtem.
Bocsánat, ha kicsit fura volt, de ezt nem tudom érthetőbben leírni. Ja és igen, tudom, hogy nagy ökörség volt, de én gyakran álmodok hülyeségeket nulla logikával.
Sziasztok!
Nem emlékszek:D
Eddig sose sikerült azzal álmodni amivel akarok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!