Ti milyen vicces dolgokat álmodtatok már?
Én mostanában olyan unalmas dolgokat álmodok :( Például hogy lakótársam ugyanolyan mézet vett, mint én -.-' Pff... Szóval írjatok már valami jókat :D
Mondjuk ma azt álmodtam, hogy Dombóvári István bevallotta egy cikkben, hogy meleg és reggel nem tudtam eldönteni, hogy ezt este, elalvás előtt olvastam, vagy csak álmodtam :) Ez legalább egy kicsit vicces, de nem annyira...
Horgásztam a tóparton, amit a tévében közvetítettek és leszidtak, amiért kifogtam egy depressziós békát, mert az senkinek sem kell.
Másik kedvenc, amikor egy barátom feje kinyúlt az ágy alól kígyószerűen, majd jöttek utána a kezei is, amikben tányér meg villa volt, majd azt mondta szeretne egy kis puncusparajt. :D
Egyszer meg azt, hogy tekergettem az egyik netes hírportálon és az a cikk jött velem szembe, hogy "A nemzeti varázstetű globális kérdésekre válaszolt." :DDD
Ez nagyon régi, de ha jól emlékszem, egyszer én voltam Hannah Montana.
Aztán ez igazából egyszerre abszurd és vicces is volt, (soha sem játszottam Csgo-val) mégis Barni nevű videóssal elmentünk karambitot venni, vagy valami ilyesmi, aztán az egész álom átváltott ilyen éhezők viadala szerűségbe, nagyon abszurd volt, néha ijesztő, de vicces is.
Meg nagyon gyakran áldomok wc-vel, általában valami baromi nagy hülyeséget, mondjuk hogy nincs wc ajtó, vagy az ajtó közepén ott egy lyuk, meg hogy suli wc-ben, ahol alapból van 5 wc most hirtelen kb 20 lesz, és még zuhanyzó is van hozzá.
Meg egyszer Shawn Mendes az utcánkban koncertezett, és megkért, hogy vigyek utána egy kukát, addig ő felmegy a színpadra egyet énekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!