Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ti álmodtátok már meg a jövőt?

Ti álmodtátok már meg a jövőt?

Figyelt kérdés
nem konkrétan, elég, ha csak egy két apró részletet megálmodtatok a másnapotokból
2016. máj. 8. 05:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen. De nem szoktam másoknak erről beszélni, mert kizárólag számomra van transzcendens értéke.
2016. máj. 8. 08:09
 2/8 anonim válasza:
Én is álmodtam, de nem a saját, hanem az emberiség jövőjéről, többször is. Szerintem ne akard tudni, miket láttam :/
2016. máj. 8. 09:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. máj. 8. 10:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen sokszor látni a lehetséges jövőt. A lehetséges azért fontos, mert még alakíthatunk rajta ezért nem biztos, hogy az lesz amit álmodtunk, de néha meg pont az lesz ezért sosem biztos a dolog.
2016. máj. 8. 11:55
 5/8 anonim válasza:
Igen
2016. máj. 8. 11:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Rendszeresen.
2016. máj. 8. 14:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Mindannyian gyakran álmodunk a jövőről, hiszen végltelen variációja van az aktuális jövőképnek, ami pillanatról pillanatra módosul az aktuális szándékaink és annak megfelelő cselekvéseink függvényében, de itt 3D-ben aktuálisan folyton kiválasztunk egyetlen egy bizonyos, egydimenziós jövővonalat.

Akárcsak a réten sétálás. Képletesen az egész rét a jövő, sőt több. A rét olyasvalami, amit a személy hoz létre, de a fűszálak állása, az egérlyukak és sok minden más is folyton változik rajta (áttételesen a személy szándékai és cselekedetei hatására, de látszólag és közvetlenül az időjárás stb miatt).

A mezőn nem tudsz egyszerre mindenfelé menni, csak egyetlen bizonyos vonalon, de minden pillanatban dönthetsz, merre haladsz a jövő-mezőn.

2016. máj. 8. 15:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Amit még hozzátoldok a 15:39-es válaszomhoz: az ember általában csak a távolabbi részeit tudja aktuálisan megváltoztatni a jövő-mezőn. Ami a közeledben van, azon részeket évtizedekkel ezelőtt, sőt, sokszor másik inkarnációban alakítottad ki. Aktuálisan csak minimálisan tudsz a közeli részein módosítani.

Minél távolabbi részéről van szó a rétnek, annál esélyesebben tudod módosítani és annál nagyobb arányban, valamint annál több időd maradt a módosítására.

A látszat általában csal.

Valójában a nagyobb súllyal bíró szándék csak a távolabbi jövőt módosítja. A pozitív pozitívan, a negatív szándék meg negatívan.

(A kisebb súlyú szándék meg általában a közelebbi jövőre hat.)

Ezért csal a látszat. Amit most látsz, abban a hangsúlyosabb tényezők általában a régebbi múlt szándékaiból, illetve azon szándékokból eredő cselekedetekből erednek, VAGY PEDIG karmától független alkotás pl "önfejlesztő akadálypálya a réten" (pl a szenvedések egy része).

Ha ezt érted, akkor a jövőálmodás lényegét is érted.

2016. máj. 8. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!