Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ti is álmodtatok már a 3....

Ti is álmodtatok már a 3. Világháborúról?

Figyelt kérdés
Lehet valami igazságalapja??

2017. febr. 4. 19:46
1 2
 1/12 anonim válasza:
71%
Igen lehet mondjuk az a sok katasztrófa amit Merkel művel hogy be engedte németbe a sok bevándorlót tehát Frau Scheiße Merkel fogja kirobbantani a 3. világháborút xD
2017. febr. 4. 20:01
 2/12 anonim ***** válasza:
52%

A csernobili nukleáris balesetet megálmodtam. Álmomban tehervagonokon ülő katonákat láttam vegyvédelmi öltözetben és gázálarcban. A gégecsöveik látványa még ma is előttem van. Meg voltak rémülve, halálfélelmük volt. Aztán már nem emlékszem mennyi idő múlva nyilvánosságra hozták az eseményt, egy darabig titkolni próbálták. A bejelentett baleset időpontja pontosan az az éjjel volt amikor álmodtam. Valószínű telepátiával megéreztem ezt a jelentős eseményt. De azt nem tudtam hol történt, azt sem hogy pontosan mi. Akkor még egy csendes faluban laktam és ezért a nyugalom miatt tudtam figyelni az ilyen álmaimra. Végül is a telepátiához nyugalom kell. Sajnos ma egy rohanó városban lakom és ezért alig tudok figyelni az álmaimra vagy a megérzéseimre.

Kérdező, leírhatnád az álmaidat ami a 3. vh-val kapcsolatos. Ahogy más is írja le. Nagyon érdekel mert a jelenlegi rohanós lakókörnyezetem miatt bizonytalannak tartom a saját megérzéseimet, pedig különösek.

2017. febr. 4. 20:04
 3/12 A kérdező kommentje:
Atombombaval tamadtak meg a varosunkat en anyukammal menekultem beszaladtunk a sulim mellett levo erdobe lefekudtunk a foldre de jottek a terroristak, anyumat megoltek en meg felriadtam!:/
2017. febr. 4. 20:10
 4/12 anonim ***** válasza:
Én is álmodtam már atombombával az ablakomból láttam a nagy robbanást.
2017. febr. 4. 20:18
 5/12 anonim ***** válasza:
66%
Akkor van baj, ha a IV. vh-ról álmodsz, az ugyanis biztosan nem lesz!
2017. febr. 4. 20:25
 6/12 A kérdező kommentje:
Majd kőbaltával!
2017. febr. 4. 20:29
 7/12 anonim ***** válasza:
63%

Azt álmodtam, hogy az arab világ megtámadta Magyarországot, és lassan, de módszeresen foglalta el egyre nagyobb részét. A Jobbik (vagy egy ahhoz hasonló párt) volt hatalmon, és folyamatosan azt sulykolták a médiában, hogy "visszaszorítjuk az ellenséget, álljuk a sarat" stb., miközben hallottam, hogy már a szomszéd utcában jár a tank, és egyre csak közeledik a frontvonal.

Nyomasztó volt.

2017. febr. 4. 21:01
 8/12 Axi21 válasza:
67%
Én azt álmodtam de már sokszor,hogy repülőről bombáznak. És olyan álmaim is voltak hogy pl lezuhant egy helikopter. Úgy volt hogy megálmodtam,hogy lezuhant a házunk elé,és én kimenekültem egy barátnőmmel és felébredtem. Utána ugyanezt de minden ugyanaz volt, megálmodtam mégegyszer és azthittem hogy valódi. 14/l
2017. febr. 4. 21:02
 9/12 anonim ***** válasza:
Nagyon sokszor szoktam erről álmodni.
2017. febr. 4. 22:01
 10/12 anonim ***** válasza:
én tavaly előtt nyáron álmodtam azt,hogy Budapesten vagyok egy buszon és menekültek felrobbantják magukat a busz előtt.Őrült arcuk volt
2017. febr. 4. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!