Ti is álmodtatok már a 3. Világháborúról?
A csernobili nukleáris balesetet megálmodtam. Álmomban tehervagonokon ülő katonákat láttam vegyvédelmi öltözetben és gázálarcban. A gégecsöveik látványa még ma is előttem van. Meg voltak rémülve, halálfélelmük volt. Aztán már nem emlékszem mennyi idő múlva nyilvánosságra hozták az eseményt, egy darabig titkolni próbálták. A bejelentett baleset időpontja pontosan az az éjjel volt amikor álmodtam. Valószínű telepátiával megéreztem ezt a jelentős eseményt. De azt nem tudtam hol történt, azt sem hogy pontosan mi. Akkor még egy csendes faluban laktam és ezért a nyugalom miatt tudtam figyelni az ilyen álmaimra. Végül is a telepátiához nyugalom kell. Sajnos ma egy rohanó városban lakom és ezért alig tudok figyelni az álmaimra vagy a megérzéseimre.
Kérdező, leírhatnád az álmaidat ami a 3. vh-val kapcsolatos. Ahogy más is írja le. Nagyon érdekel mert a jelenlegi rohanós lakókörnyezetem miatt bizonytalannak tartom a saját megérzéseimet, pedig különösek.
Azt álmodtam, hogy az arab világ megtámadta Magyarországot, és lassan, de módszeresen foglalta el egyre nagyobb részét. A Jobbik (vagy egy ahhoz hasonló párt) volt hatalmon, és folyamatosan azt sulykolták a médiában, hogy "visszaszorítjuk az ellenséget, álljuk a sarat" stb., miközben hallottam, hogy már a szomszéd utcában jár a tank, és egyre csak közeledik a frontvonal.
Nyomasztó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!