Álmodtatok már olyanról amit még sosem csináltatok?
tegyük fel azt álmodod hogy szexelsz, de még szűz vagy. olyat eszel/iszol amit eddig meg nem, es izlik. a valo eletben is olyan volt utana mint almodban?
mert ugye van az az elmelet hogy csak olyan arcok szerepelhetnek az almaidban amiket lattal mar. akkor a dolgok amik veled tortenhetnek es egy erzest valtanak ki, lehet roluk almodni ugy hogy meg nem tapasztaltatok?
Nagyon ritkán szoktam ismerős emberekről álmodni, vagy idegen arcok vannak, vagy olyanok, akiket álmomban ismerek, és ez az álom szintjén rendben is van, de a való életben amúgy nem tudom, kik.
Egyébként az általad leírt ismeretlennel álmodás nem lesz olyan szerintem, mint a valóságban. Mert az agyad ismert információkból rakja össze az élményt, pl ha hallottad, hogy a sütőtöknek sárgadinnye íze van, akkor álmodban is arra fog fókuszálni az agyad, hogy a várt dinnyeízt nyújtsa.
Az álmodban megjelenő arcok többnyire ismeretlenek, még akkor is ha "valahol már láttam" érzés kap el és úgy gondolod azokból ollózza össze a tudatalattid. Nagyon sokszor nem az akinek látod az álmodban, sőt bármilyen meglepő néha te magad vagy saját magaddal szemben álmodban és beszélgetsz magaddal, egy vágyképpel, vagy épp' a tudatalatti frusztrációiddal, félelmeiddel.
A kérdésedre válaszolva. Persze, nagyon sokszor álmodik az ember olyan dologról amit még nem csinált. A szexuális töltetű álmok teljesen természetesek - akkor is ha szűz vagy. A vágyaid jelennek meg álmodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!