Ti álmodtatok már olyat ami lehet igaz is?
Igen és igaz is volt!
Pl. álmodtam egy általam akkor még sosem ismert, sosem hallott helyről, hogy el kellene mennem oda és megnézni a romtemplomot. Nos, ébredés után azonnal rákerestem, megnéztem és tényleg létezett a település és a romtemplom is, szóval bármi lehetséges!
Ki vagyok én hogy rábökjek valamire és azt mondjam igaz? :D
Egyébként igen, álmodtam már olyat ami nagyon furcsa volt és nagyon valódinak éltem meg de nem ez volt az oka annak, hogy komolyan elgondolkodtatott. Folytatódott pár nap kihagyással és volt értelme.
Volt ilyen álmom: egy előjelző álom volt. Durva, de megvalósult.
Nem szeretek álmodni, mert amikor álmodom, utána nemsokára történik valami velem, vagy a környezetemben. Nem, vagy nem feltétlen tudom ezeket az álmokat mihez kötni, csak utólag.
Érdekes az utolsó válasz, mert nekem is volt többször olyan álmom, ami pont úgy megvalósult, ahogy megálmodtam. Az álmomban látott környezet, még például az autók típusa, színe, az esemény is egyezett. Vagy hamar, vagy csak évek múltán találtam magamat a megálmodott helyzetben és tudtam, hogy melyik álom volt ami előre jelezte, mert az ilyen álmokat valamiért hosszú távra megjegyzem és innen tudom, hogy az az álom valóság lesz. Aki nem élte át, az hiheti, hogy ez csak az agy érzék csalódása de több, hosszú évek során tapasztalt eset alapján mondhatom, hogy nem.
Nyilván ezt csak én tudom, mert én tapasztaltam, más ember aki nem tapasztalt hasonlót, az nem szokta elhinni, vagy csak tévedésnek tartja és néha megpróbálja megmagyarázni az ő racionális magyarázataival. De vannak dolgok, amiket nem lehet pontosan megmagyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!