Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Van kedvetek ilyet játszani? ...

Van kedvetek ilyet játszani? Csak írjátok le mit álmodtatok!

Figyelt kérdés

Annyi a lényege, hogy ti leírjátok amit álmodtatok, elég részletesen.

Én pedig megpróbálom megfejteni:)

Kérem ne kötözgödjetek, ez csak egy kis kiváncsiság, játék :)

2021. jan. 2. 22:19
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Én azt álmodtam, hogy minden fekete.
2021. jan. 2. 23:35
 12/28 A kérdező kommentje:

6os!

Késni esetleg elfogsz lógni valahonnan.

Elkerülhetetlen dolog fog történni az életedben, amihez stabil elhatározásra van szükséged, hogy megold.

Kíváncsi természet vagy.

Valaki iránt hódítási szándékod van.

2021. jan. 2. 23:44
 13/28 A kérdező kommentje:

7es!

Kielégítetlen vagy kielégíthetetlen kívánságok.

Nem tudod mit akarsz, mire van szükséged pontosan, tárgyakkal és érzelmekkel kapcsolatosan sem.

Labilis, befolyásolható a személyiséged.

A dolgaidat a saját kezedben szereted tartani.

Jól tudsz elhelyezkedni, érvényesülni.

De esetleg a közeljövőben üldözhetnek is.

Kellemes társaság vagy, sok barátod van akiket csodálhatsz, irigyelhetsz.

Tisztelj, szeress (próbálj megszeretni) olyanokat is akik nem épp a szived csücskei.

2021. jan. 3. 00:02
 14/28 A kérdező kommentje:

11es!

Félelem, rossz közérzet, nagy gondok, elkeseredettség várható a közeljövődben.

Úgy fogod érezni magad, hogy felesleges vagy és nincs rád szükség.

2021. jan. 3. 00:04
 15/28 Sic Semper Tyrannis válasza:
75%

Na ezt fejtsd meg!

Az autóm egy panelház garázsában áll, legszélen, a lakásomtól számítva az "utolsó" (ez eddig a valóság). Azt álmodtam, hogy bemegyek a garázsba, de mindig az utolsó előttibe mentem be, és sehol nem volt az autóm, hiába kerestem. És akárhányszor mentem egy garázzsal arrébb, mindig volt plusz egy garázs, és sosem értem el az utolsó garázshoz, ahol az autóm volt. A garázsokban random dolgok fogadtak, az egyikben pl. egy seprű volt, ami magától sepert, a másikban szomszédom, aki kiabálva elzavart.

Ritka, hogy ennyire emlékszek álmokra, de ez megmaradt.

2021. jan. 3. 00:14
 16/28 A kérdező kommentje:

15ös!

A fantáziád elszabadult, amit korlátok közé kellene szorítanod.

Engedelmes vagy.

Társadalmi, munkahelyi siker fog érni.

Viszont sok nyomás lesz rajtad és ezt nehezen fogod viselni

Nagy lárma és veszekedés lesz egy apró pletyka miatt.

Irigykedni fogsz az ellenkező nemre.

Uralkodási vágy fog rád törni.

Ui.: légyszi nemet írjatok, néha sokat számít, hogy férfi vagy nő álmodja, esetleg gyerek vagy felnőtt.

2021. jan. 3. 00:34
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
A nagymamám házában, azon belül is a nappaliban voltam néhány osztálytársammal. Volt ott egy fiatal, jól öltözött, férfi tanár, aki behozott egy pisztolyt, azt mondta, meg fog minket tanítani lőni. A szoba közepére kellett állnom és a hátam mögé lőni, oda, ahol az osztálytársak álltak, anélkül, hogy oda néztem volna. Rettegtem, hogy eltalálok valakit, ők is nagyon féltek, de a tanár csak nevetett, azt mondta, a lényeg, hogy ne találjunk el senkit, akit meg mégis, az így járt. Miközben lőni készültem, a tanár mérges gázt engedett a szobába. Amikor erre rájöttünk, megtámadtuk a tanárt, rálőttünk, de addigra már beszívta a gázt, mire a szemei befeketetdtek, az íriszei pedig pirosak lettek, majd meghalt. Az osztálytársaimmal kirohantunk a folyosóra, ami ekkorra már egy elmegyógyintézet volt, de mi is beszívtunk valamennyit a gázból és a mi szemeink is feketék lettek, vörös íriszekkel. Eztán meg akartunk szökni, de nem tudtuk kicselezni az őröket, akik rendőrruhába bújt, gonosz mókusok voltak. A barátnőmmel bemenekültünk az egyik kórterembe, ahol egy őrült volt az egyik ágyhoz láncolva. A másik ágyba a barátnőm bújt el, de engem nem engedett oda, mondván, hogy nem férünk el, így kénytelen voltam az őrült ágya alá bújni. Az őrök (a mókusok) pirosan izzó szemekkel jöttek ellenőrizni, de nem vettek észre, mert nem voltak túl alaposak, csak benéztek és kimentek. Eztán felébredtem. Az álmomban végig rettegtem, főleg, amikor az ágy alatt bújkáltam és ébredés után is remegtem még egy ideig. Szörnyű volt.
2021. jan. 3. 01:13
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat, utolsó (17-es vagyok) 17 éves lány vagyok.
2021. jan. 3. 01:14
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

A napokban álmomban megjelent egy középiskolai osztálytársam, akinek meghalt (álmomban) az anyukája és a párom és én közösen vigasztaltuk. Álmomban nagyon sajnáltam, de egyfajta meglepettséget éreztem, hogy a párommal honnan ismerik egymást, és próbáltam tartani a távolságot, kevesebbet beszélni vele, de valahogy örültem, hogy újra találkoztam vele.

A középiskolában titkon (szerintem) szerelmes volt belém és én is vonzódtam hozzá. Azóta sem tudom túltenni magamat rajta, pedig már 6 éve volt.

2021. jan. 3. 02:04
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

#19 vagyok

nő 22 éves

2021. jan. 3. 02:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!