Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Van kedvetek ilyet játszani? ...

Van kedvetek ilyet játszani? Csak írjátok le mit álmodtatok!

Figyelt kérdés

Annyi a lényege, hogy ti leírjátok amit álmodtatok, elég részletesen.

Én pedig megpróbálom megfejteni:)

Kérem ne kötözgödjetek, ez csak egy kis kiváncsiság, játék :)

2021. jan. 2. 22:19
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
91%

Én tegnap este azt álmodtam, hogy pár osztálytársammal ki kell derítsünk egy gyilkosságot. Végül kiderült, hogy a matektanárnő volt a gyilkos és egy adag matekfeladattal gyilkolta meg a személyt.

Egy kicsit buta álom, de azóta félek a tanárnőnktől. :)

2021. jan. 2. 22:36
 2/28 anonim ***** válasza:
58%
Annyira nem emlékszem de nagyon félelmetes volt,hajnal kettőkor felriadtam hogy remegek
2021. jan. 2. 22:37
 3/28 anonim ***** válasza:
74%

Én sajnos nem emlékszem az álmaimra.

De nektek jó játékot!

2021. jan. 2. 22:43
 4/28 anonim ***** válasza:
88%

külfödön élek van egy menekült kollégám szirából és azt álmodtam, hogy van egy gonosz macskám akit nem szeretek és a cica se kedvel engem :D

és megprobáltam a gonosz cicát a menekült kollégám szüleinek eladni

ha te ebbe bármit megfejtesz... :D

2021. jan. 2. 22:46
 5/28 anonim ***** válasza:
84%

máskor meg azt , hogy elrohadtak a fogaim egy tükörbe néztem magam, hogy ezt meg hogy történhetett meg

nem halt meg senkim

2021. jan. 2. 22:49
 6/28 anonim ***** válasza:
84%

Azt álmodtam, hogy a suliban vagyok, de tudtam, hogy pár óra múlva indul a vonatom, és utazni fogok valahova anyukámmal. Még indulás előtt volt időm, valami kezelésen voltam (talán orvosnál? nem fájt vagy, ilyesmi) a lábammal, meg beültem egy tanórára. Valahol közben megjelent a volt gimis énektanárom is, és kiderült, hogy velem, meg anyukámmal fog utazni. Még mindig nem volt annyi idő, hogy induljak, így kimentem a suli elé, ahol beszéltem valamit egy volt osztálytársammal. És még ezután se volt annyni idő, hogy a vonathoz induljunk. Ennyi.

(Mostanában rengeteget álmodok vonattal.)

2021. jan. 2. 22:56
 7/28 anonim ***** válasza:
88%
A tescoban voltam és mikor ki jöttem ott volt keanu reeves és beültünk egy kocsiba elmentünk valami helyre és a fanjai meg szaladtak utánunk felé képet akartam csinálni keanu reevesel de sietnem kellet és csúnya volt a háttér
2021. jan. 2. 23:06
 8/28 A kérdező kommentje:

1es!

Önmagad megtagadása, engedsz valamilyen külső nyomásnak.

A jellemed jó irányba fejlődik.

Félelmet érzel a tanárod iránt, esetleg egy közelgő vizsgától parázol.

Ha te lány vagy és fiú osztály társad volt az álmodba, az szerelmet jelent ha lány vagy és lány osztály társad volt az álmodba akkor mély barátságot, szeretetet érzel iránta.

2021. jan. 2. 23:14
 9/28 A kérdező kommentje:

4es!

Tudod mit kellene tenned, csinálnod, de kifogásokat találsz ki magadnak, halogatod a dolgot.

Önálló vagy, jó a vezetői kézséged.

2021. jan. 2. 23:25
 10/28 A kérdező kommentje:

5ös!

Fájdalmas veszteség fog érni.

Esetleg elszenvedett vereség.

Hiú és önimádó a belső éned.

Idegennek érzett gondolatok, cselekedetek fognak befolyás alá tenni.

2021. jan. 2. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!