Hogyan legyenek rémálmaim?
Figyelt kérdés
Kategória nem tudom mennyire jó, mert nem egészen ilyen ezoterikus megoldást keresek, mert nem hiszek benne. Na mindegy nem találtam jobb kategóriát. Hogy tudnám megoldani, hogy mindig rémálmaim legyenek? Tudom ott a tudatos álmodás, de azt nem szeretem, mert tudatos álmodás közben, nem tudnak az érzelmein úgy előtörni, nem érzek olyan erős félelmet. Legalábbis ezt tapasztaltam. Mivel lehet még előidézni? Nagyobb stressz, csak az is hogyan? Nem nagyon vagyok a stresszes típus. Evést is próbáltam alvás előtt, de nem lett tőle. Drog az kiesik, azt ne írjátok. Szóval nem tudom, van még valami? Vagy ha ezek nem használnak, akkor nem tudok rémálmot előidézni?2020. nov. 24. 14:23
11/13 anonim válasza:
Nah a kimerültségtől,össze-vissza munkától lennének rémálmaid, vagyis stressz
12/13 anonim válasza:
Te mélységet keresel. Majd ha egészséges leszel, lesznek a rémálmoknál is mélyebb élmények a pozitív irányba.
13/13 anonim válasza:
#12 tényleg! igazad lehet én a félelem erős érzésére fókuszáltam, nem az erős érzésekre/érzelmekre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!