Hogyan legyenek rémálmaim?
Nekem szinte minden éjjel vannak, hidd el, nagyon szívesen átirányítanám őket neked, vidd csak az összeset, nekem nem kell!
Nekem biztos hogy attól van, mert eleve félek éjszaka, főleg egyedül. És aki fél, nyilván könnyebben álmodik rosszat.
Az a baj hogy túlságosan kontrollálod az álmaid, amikor tudatosan álmodsz. Hagyd hogy ússz vele, és vigyen magával, csak a gondolatot add meg.
De itt van néhány film, ami segíthet ráhangolni, hogy rosszat álmodj:
A halál ezer arca
Serbian film
Sinister
Ezek a legkeményebb horrofilmek, amit láttam. Nem ilyesztgetősek, inkább olyanok amelyek beleisszák magukat a fejedbe és rémálmaid lesznek tőle. Én nem szeretem a horror filmeket, mert megijedek tőlük. A rémisztgetős filmek pedig bénák. Nézd meg őket, talán sikerülni fog.
És még egy dolog. Próbáld ki a Calea Zacetechici-t. Ez nem drog, hanem tea. Bár a létező legkesűrűbb tea, de képes vagy sokkal intenzívebben látni az álmaidat, mivel te jártas vagy a tudatos álmodásban, ezért tudom hogy neked így is élénkek az álmaid, de ez a tea segíthet ráhangolódni.
Jó szórakozást
Lehet hogy csak megszoktad...
Ha folyton horrort nézel egy idő után nem hoz lázba, nem lép meg.
Lehet hogy mostanság nem stresszelsz annyit. Nem félsz vagy tartasz a jövőtől. Így a tudatalattid az álomvilágod is nyugodtabb.
Van valami büdös penészes sajt ami előidézheti. Valami brit cucc. Gondolom jó drága.
Vagy emlékezz vissza mik azok amik miatt neked rémálom a rémálom.
Nekem a szeretteimel ha valami történik jobban megvisel. Mint amikor egy apokaliptikus háborúban széttép egy bestia...
Vagy bármilyen szörnyűséget jobban el viselek álmomban, egy hozzám közelálló személy veszélyeztetésénél.
Neked mi? Mi hozza a kétségbeesés, a tehetetlenség érzését? a félelmet azt a borzongást...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!