Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hogyan legyenek rémálmaim?

Hogyan legyenek rémálmaim?

Figyelt kérdés
Kategória nem tudom mennyire jó, mert nem egészen ilyen ezoterikus megoldást keresek, mert nem hiszek benne. Na mindegy nem találtam jobb kategóriát. Hogy tudnám megoldani, hogy mindig rémálmaim legyenek? Tudom ott a tudatos álmodás, de azt nem szeretem, mert tudatos álmodás közben, nem tudnak az érzelmein úgy előtörni, nem érzek olyan erős félelmet. Legalábbis ezt tapasztaltam. Mivel lehet még előidézni? Nagyobb stressz, csak az is hogyan? Nem nagyon vagyok a stresszes típus. Evést is próbáltam alvás előtt, de nem lett tőle. Drog az kiesik, azt ne írjátok. Szóval nem tudom, van még valami? Vagy ha ezek nem használnak, akkor nem tudok rémálmot előidézni?

2020. nov. 24. 14:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
50%
Miért akarnál rémálmokat? Egy idő után majd kimerül a tested, mert nem tudod magad kipihenni rendesen.
2020. nov. 24. 15:34
 2/13 A kérdező kommentje:
A rémálmoktól mért ne tudnék pihenni? Azért szeretném, mert eddig évekig minden volt és kezd elmúlni, pedig nagyon jók lennének. Az a mély rettegés.
2020. nov. 24. 15:44
 3/13 anonim ***** válasza:

Nekem szinte minden éjjel vannak, hidd el, nagyon szívesen átirányítanám őket neked, vidd csak az összeset, nekem nem kell!

Nekem biztos hogy attól van, mert eleve félek éjszaka, főleg egyedül. És aki fél, nyilván könnyebben álmodik rosszat.

2020. nov. 24. 15:59
 4/13 A kérdező kommentje:
Szívesen átvenném, ha lehetne. :)
2020. nov. 24. 16:02
 5/13 anonim ***** válasza:
Legyen kicsit melegebb a lakásban, mint szokott és ne nyisd ki az ablakot lefekvés előtt...
2020. nov. 24. 17:05
 6/13 anonim ***** válasza:

Az a baj hogy túlságosan kontrollálod az álmaid, amikor tudatosan álmodsz. Hagyd hogy ússz vele, és vigyen magával, csak a gondolatot add meg.

De itt van néhány film, ami segíthet ráhangolni, hogy rosszat álmodj:

A halál ezer arca

Serbian film

Sinister

Ezek a legkeményebb horrofilmek, amit láttam. Nem ilyesztgetősek, inkább olyanok amelyek beleisszák magukat a fejedbe és rémálmaid lesznek tőle. Én nem szeretem a horror filmeket, mert megijedek tőlük. A rémisztgetős filmek pedig bénák. Nézd meg őket, talán sikerülni fog.

És még egy dolog. Próbáld ki a Calea Zacetechici-t. Ez nem drog, hanem tea. Bár a létező legkesűrűbb tea, de képes vagy sokkal intenzívebben látni az álmaidat, mivel te jártas vagy a tudatos álmodásban, ezért tudom hogy neked így is élénkek az álmaid, de ez a tea segíthet ráhangolódni.

Jó szórakozást

2020. nov. 24. 17:15
 7/13 anonim ***** válasza:

Lehet hogy csak megszoktad...

Ha folyton horrort nézel egy idő után nem hoz lázba, nem lép meg.

Lehet hogy mostanság nem stresszelsz annyit. Nem félsz vagy tartasz a jövőtől. Így a tudatalattid az álomvilágod is nyugodtabb.

Van valami büdös penészes sajt ami előidézheti. Valami brit cucc. Gondolom jó drága.

Vagy emlékezz vissza mik azok amik miatt neked rémálom a rémálom.

Nekem a szeretteimel ha valami történik jobban megvisel. Mint amikor egy apokaliptikus háborúban széttép egy bestia...

Vagy bármilyen szörnyűséget jobban el viselek álmomban, egy hozzám közelálló személy veszélyeztetésénél.

Neked mi? Mi hozza a kétségbeesés, a tehetetlenség érzését? a félelmet azt a borzongást...

2020. nov. 24. 17:30
 8/13 A kérdező kommentje:
Hát igen valóban sok horrort nézek :). Úgyhogy az már a lételem. Egyébként nem tudom miért voltak, szerintem nem is gen a stressz miatt, hanem az éhes disznó makkal álmodik kategória lehetett. Mert nagyon szeretek félni, persze csak következmények nélkül. Meg a képi világuk is tetszik, olyan nyomsztóak :D. Még most is van, de már ritkábban.
2020. nov. 24. 19:07
 9/13 anonim ***** válasza:
Lehet az is az oka, hogy nem történt veled még olyan igazán rémisztő dolog. Én elég sok furcsaságot tapasztaltam már, sok megmagyarázhatatlan dolog történt velem, úgyhogy én meg azt nem tudom elképzelni, hogy tud valaki félelem, rémálom nélkül a sötétben és főként egyedül élni.
2020. nov. 24. 21:48
 10/13 A kérdező kommentje:
Hát nem igazán. Ez igaz. De hogy történhetne?
2020. nov. 24. 23:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!