Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mi az a "Vonzás törvénye"?

M@x kérdése:

Mi az a "Vonzás törvénye"?

Figyelt kérdés
2010. jún. 30. 18:47
1 2
 11/16 BlackSword ***** válasza:
56%

tegnap 22:33!

Azt nem humornak szántam, hanem komolyan... És komolyan nincs ilyen, hogy vonzás törvénye... Nem kötekedek, hanem kimondom az igazságot... Ez a vonzás törvénye dolog, izé, de nevezzük szubsztanciának, pedig egy butaság... ILYEN NINCS... NEM IS VOLT... NEM IS LESZ...

2010. júl. 7. 13:38
 12/16 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Véleményedet indokolni is tudod?

Csak hogy tanulhassunk.

2010. júl. 7. 22:05
 13/16 anonim válasza:
100%

Valaki hisz, valaki nem :)

Általában azok hisznek, akiknek van tapasztalatuk e téren, vagy legalább is azt hiszik hogy van. Én régebben olvastam róla valami olyasmit, hogy "Ha önmagad pozitívan gondolkodsz, pozitív energiákat bocsájtasz ki magadból. És ha ez történik, akkor ez az energia valahogy bevonzza azt ami felé irányul..."

Ha nagyon egyszerűsíteni akarom, akkor pl.: Ha van egy álmod, és azt mindenképp el szeretnéd érni, akkor azért küzdened kell. Mert valahogy érzed (hiszen pozitív vagy) hogy el fogod érni.

Az iménti válaszolónak, aki ezzel nem ért egyet, annyit szeretnék mondani, hogy szerintem részben igaza van részben nincs:

Az igaz, hogy ha el szeretnél érni valamit, akkor nem fog csak úgy az öledbe pottyanni, miközben te nem tettél érte semmit...Hiába vagy a világ legoptimistább embere.

A gondolkodásmód viszont igenis segít abban, hogy "bevonzd" a szerencsédet. Mivel pl. egy átlagos ember, aki erről a dologról még életében nem hallott egy idő után feladja az álmait.. mert hisz neki "tudományosan" lehetetlen elérni azokat. De ha ott van egy ilyen kitartó ember, akkor az lehet hogy pozitívabb, így még a leglehetetlenebb helyzetben sem adja fel, mert nem tudja róla hogy az lehetetlen.

Sajnálom, ha valakinek nem tetszett a válasz. Ezek csak saját vélemények, nem tények.:)

2010. aug. 26. 21:40
 14/16 anonim válasza:
Bocsi, megint én vagyok :) Találtam egy videót, ami szerintem egy elég jó válasz a kérdésedre: http://www.youtube.com/watch?v=tyXTFPVIAec
2010. aug. 26. 21:51
 15/16 anonim válasza:

Bocs de nem bírtam ki.

"Na most a tudományok nem is hit alapján működnek, tehát ami csak valakiknek működik és ezt a hittel magyarázzák az nem is létező tudomány... "

Placebo hatás?

"Semmilyen tudományos tézis bizonyításába nem lehet belekeverni a hitet..."

Hit abban hogy a világ tudományosan megmagyarázható?

"a többi ezoterikus blabla nélkülöz minden tudományos alapot..."

na ezzel viszont egy az egyben egyetértek:)

2010. aug. 27. 08:18
 16/16 anonim válasza:
0%
a vonzás törvénye az amikor végigsétálok az utcán, és a csajszikák egyből jönnek oda hozzám telefonszámot cserélni
2010. szept. 25. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!