Sikerült már valakinek? (lent)
szóval sok sikertörténet van de egyik se szól ilyesmiről..
sikerült már valakinek megváltoztatni haj/szemszínét kizárólag agykontrollal, vagy bármien plasztikai dolgot csinálni?
aki nem hisz benne vagy csak hazudna kérem ne írjon
Szerintem nem lehet megváltoztatni. A kromoszómáid eldöntték akkor mikor az ivarsejtek amikből lettél összetalálkoztak. Arra, hogy mondjuk fenékre vagy hasra hízol is lehet hajlam genetikailag, de a hajlam nem egyenlő azzal, hogy tényleg elő is jön a dolog. De az nem hajlam, hogy XY kromoszómából férfi vagy nő lesz, az biztos dolog, mint a szemszínnél is, hogy domináns vagy recesszív a tulajdonság. És nincs visszaút a szemszínnél.
Szóval szerintem is a változtatható dolgoknak lehet segíteni agykontrollal.
Persze hallottam már olyat, hogy hajfestés és új lakóhelyen lévő kemény csapvíz hatására a haja valakinek kiegyenesedett, pedig a haj is genetikusan van kódolva... De ezt már csak érdekességként írtam le.
Szerintem is lehetséges,csak az ember sosincs olyan lelkiállapotban,hogy egy ilyen "nem vérre menő"dolgot hosszasan,HITTEL,és erősen akarjon(mert mindig van valami más)Én is tűnődtem már,hogy a zöld szememet kicsit fényesebbé tegyem,de mindig mást programozok helyette.
Elfelejtjük,és milyen mulatságos ez,hogy minden az égvilágon hit kérdése,és ha meg tudok gyógyítani egy rajtam kívül állót,akkor a szememen is tudok ügyködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!