Be lehet vonzani azt a vizsgatételt, amit húzni szeretnék?
Röviden a lényege:egy icipici kételyt se hagyj az agyadban azzal kapcsolatban,hogy mit húzol.Biztos vagy benne,hogy azt kapod,amit szeretnél,még csak ne is gondolj arra,hogy mi van,ha mégse.Ha kell,mondd el magadnak hangosan:Az orosz realizmust húzom.És ne felejts el mindegy egyes alkalommal nagyon hálásnak lenni érte és megköszönni.
Azt ajánlom először apróbb dolgokkal próbálkozz,ha sikerélményed van az apróbbakkal kapcsolatban,akkor az löketet ad a nagy dolgokhoz és megszűnik minden kételyed,és egyre több,egyre nagyobb dolgokat tudsz majd bevonzani,mert hiszel benne.
És!!!!Sürgősen elolvasni a könyvet,de én inkább a dvd-t ajánlom,nagyon szemléletes,szuper,ahogy a példákat magyarázza.
Kívánom,hogy azt húzd,amelyiket szeretnéd és nagyon szorítok Neked holnap! :)(én biztos vagyok benne,hogy ügyes leszel,ajánlom,hogy te is az legyél:)
Jajj,hát a lényeg meg lemaradt,a vizualizáció!!!
Képzeld el,ahogyan arról a tételről beszélsz nagyon szépen és folyékonyan,a vizsga bizottság nagyon megdícsér és 100%-ot kapsz rá.Ez a legtutibb,én mindig ilyet "játszom":)
Sokszor,sokszor,sokszor képzeld ezt el.
vagy fordítsd a nap felé, és olvasd el :P
sajnos bevonzani nekem még nem sikerült (bár asszem bennem van a bibi) de ez már sokaknak bejött :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!