Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Egyszer azt hallottam, valahol...

Egyszer azt hallottam, valahol, hogy a Titokkal nem csak magunknak de másoknak is be tudunk vonzani dolgokat. Igaz ez? Kérem csak hozzáértők válaszoljanak.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 7. 12:50
 1/9 anonim ***** válasza:
23%
nem hogy másnak, de magadnak se vonzol be semmit...
2011. ápr. 7. 13:07
 2/9 BlackSword ***** válasza:
23%
Ez a titok, csak egy hatalmas parasztvakítás... Senkinek nem tudsz bevonzani semmit...
2011. ápr. 7. 14:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem úgy vonzod be a dolgokat, ahogy le van írva. Ha valaki ezt ilyen egyszerűnek állítja be, ahogy sok könyv teszi, az tényleg "parasztvakítás".

Az a lényeg ebben a bevonzásban, hogy letisztázod a céljaidat, és, ha van egy tiszta képed arról, hogy mit akarsz, akkor arra fogsz koncentrálni, és észreveszed a helyzeteket, amik közelebb visznek a célodhoz.

Ha mindig a fejedben van az, amit szeretnél, és ragaszkodsz ahhoz, hogy elérd, akkor jó esélyed van arra, hogy eléred.

De olyan célt kell választanod, ami megfelel az egyéniségednek, ismerned kell magadat, ahhoz, hogy tudd, mi a jó neked.

Tehát a hozzád nem illő dolgokon meditálhatsz amennyit akarsz, soha nem fog bejönni. Mert nem passzol az egyéniségedhez.

Ismerd meg önmagad, ehhez való célt tűzz ki, tartsd mindig szem előtt, és így sikerülni fog.

Mások életébe meg szerintem nem tudsz beavatkozni se a Titokkal, sem máshogy, mert az illetőnek kell akarni a változást, ha Te szeretnél valamit, az kevés, ha ő nem fogadja el.

2011. ápr. 7. 14:57
 4/9 anonim ***** válasza:

ez a sok hülye azért mondja hogy nem létezik mert nem hisznek benne..

érdekes én hiszek benne és nem egy dolgot sikerült bevonzanom...

2011. ápr. 7. 18:53
 5/9 anonim ***** válasza:

18:53

pl mit?

2011. ápr. 7. 18:53
 6/9 A kérdező kommentje:
És ha én kérek vmit ki lenne az aki megpróbálná bevonzani nekem? Én már próbáltam de mivel nagyon görcsös vagyok nem megy. Akiúgy érzi hogy tud az lécci segítsen. Egy próbát talán megér.
2011. ápr. 7. 19:11
 7/9 anonim ***** válasza:

5000 Ft-os órabérben bárkinek bármit bevonzok. De csak távvonzást vállalok. Hitel nincs!

Az első fél óra féláron.

2011. ápr. 8. 09:54
 8/9 anonim ***** válasza:

Igen, működik másnak is. Nagyon ajánlom a következő könyv elolvasását: Lisa Love - A Titkon túl

Byrne Rhonda nagyon jó dolgot mutat meg a könyvében, de sajnos egy-két dologra nem tesz említést. Ezt pótolja a fenti könyv (pl.: van mikor nem sikerül a dolog - ez miért van, stb..)

2011. ápr. 8. 10:27
 9/9 anonim ***** válasza:

Nincs titok ez csak egy cím,hogy érdekesebb legyen és felkeltse a figyelmet.

Olvasd el ezt ***** és megérted,hogy ugyanazt mondja el mind a titok,csak értelmesen és logikusan.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. ápr. 13. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!