Szálkásításnál mik a legjobb zöldségek? Hozzáértők válaszoljanak.
Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat.2010. okt. 4. 19:49
1/4 Aquir válasza:
Szálkásításnál az összes zöldség jó!
2/4 anonim válasza:
majdnem mind jó , a burgonyát és a rizst mellőzzed du.4 után!!!!
3/4 anonim válasza:
A délután 4es baromságot el kéne felejteni.
4/4 clint válasza:
minden zöldséget ehetsz, de egyébként a ZÖLD zöldségekben van a legtöbb rost így ezek valamilyen szinten jobbak.
(paprika, uborka, saláta stb)
a burgonyát ne csak délután 4 után mellőzd hanem alapból szálkásítás közben, rizset meg ehetsz, de szétosztva kis adagokban, a fehérje mellé, de abból a barna jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!