Legjobb tánciskola Pesten?
Urban Dance team.
De amugy menj el mindenhova probaorakra, bemutatoorara, es dontsd el, melyik jo Neked!
A legprofibb tanciskolak az Oktogon Tanccentrum, Aranytíz Műv. Ház, MMS, Almássy téri szabadidőközpont, Trafó. Itt allandoan van kinalat, ezek a tancmuveszet fellegvárai, de van, hogy csak egy intenziv kurzusra jon valahova egy kulfoldi tanar, és az is jó, mert nagy fejes a szakmaban.
Benne kell lennia tancos infoaramlasban, es akkor megtalalnak ezek a kurzusok is.
köszi
most az appril project tánciskolát néztem ki mert ez közel van hozzám..csak azt hallottam róluk h elég bunkók és el vannak szállva maguktól :S
Én nem ismerem őket személyesen, csak az egyik lányt, Anitát jackson-emlékprogramokról, ő nem elszállt, de nem is sokrétű a tudása, de semmi kivetnivalót nem látok a táncában.
És ha arcról jól látom, az egyik megatáncos srác is veluk dolgozik, ő elég elszálltnak tűnik.:) Ő viszont moderntancos (főiskolai táncművész végzettséggel), ezert alapos a technikai tudasa.
pesten lakok.
az apprilnek már nagyon sok tánciskolája megnyílt..pl az M10-ben vagy a Casa de la músicában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!