Be lehet vonzani szerelmet fiktív személy alapján?
Na, elég hülyén fogalmaztam meg a kérdést, de itt megmagyarázok mindent.
A helyzet az, hogy azt hiszem, beleszerettem egy képregény szereplőjébe xD
Ha eleget koncentrálok rá, bevonzhatom a Földi hasonmását? Mennyi az esélye, hogy egyáltalán találjak valakit, aki olyan, mint ő? xD
Elég komolytalan kérdés, tudom, de azért a nagyon szkeptikus/lenéző válaszokat mellőzzétek, légyszi.
Semmiképp sem komolytalan kérdés, dr. domján laci is beszélt ilyenről az agykontroll előadáson.
Többen találták meg úgy a boldogságot vkiben, akit azelőtt nem is ismertek. Az egyik legérdekesebb eset, amit laci mesélt, h egy srác komoly listát készített arról, h ő milyen lányt akar magának: szemszín, magasság, hajszín és még sok-sok más. A kitartó programozásnak hála egy belgiumi csajjal hozta össze a sors, aki teljes mértékben megfelelt a listán felsorolt kritériumoknak (legalábbis nagymértékben). Ha jól emlékszem, lacinak mutatott is képet a lányról, és ő is láthatta, h ez nem hazugság.
Az elmetükre-technika a legjobb ennek a lehetőségnek a kihasználására.
be lehet csak felesleges...
mindenkinek meg van írva hogy ki lesz a párja...ezen nem változtathatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!